Telefonplan Telefonplan

100 företag. 100 000 kvm kontor. 100-tals bostäder. Caféer och restauranger. Skolor och högskolor. Välkommen till dagens moderna och levande Telefonplan, där företag och människor bildar en spännande mix.

Kundtjänst & felanmälan

08-566 20 600
Akuta ärenden kan ringas in till kundtjänst dygnet runt.

Kundtjänst

Områdeskontor

Vasakronan
Vartoftagatan 39
118 56 Stockholm

Plats för nyskapande

Söker du ett funktionellt och snyggt kontor i ett område som präglas av idérikedom och nyskapande? Då rekommenderar vi absolut ett besök på Telefonplan.

När du söker en kreativ plats för ditt företag

Här samlas idag många kreativa verksamheter inom bland annat formgivning, industri- och produktdesign. Men även många andra företag som uppskattar känslan i de gamla industrikvarteren och den så kallade “Telefonplansandan” som råder här.

Den kreativa miljön – med sin sköna mix av kontorsarbetande, Konstfack-studenter, boende och besökare – gör det lätt att trivas här. Och även om nya idéer föds och ständig utveckling pågår kan du garanterat lita på att “Telefonsplansandan” består.

Studentbostäder på Telefonplan

Vasakronans studentbostäder i Stockholm (Telefonplan och Skrapan på Södermalm) förmedlas via Stockholms stads bostadsförmedling. Vasakronans egen studentbostadskö i Stockholm har överförts till Stockholms stads kö.

Studentbostäderna vid Telefonplan och i Skrapan förvaltas av Savills. Det är till Savills du ska vända dig med frågor som rör förvaltning, t ex lägenhetsbyte eller kontraktsskrivning,
Savills tel: 08-674 03 00.  Felanmälan hanteras av Loudden tel: 08-545 415 54.

Finns i området

Konferens

•  Coor konferens Kobran

Hälsa & motion

•  SATS
Klättercentret

 

•  Telefonplans Vårdcentral
•  Telefonplans BVC

Restaurang & café

• Landet
• Krubb Telefonplan
• Restaurang & bar Tonic
• Restaurang Addfood
• Restaurang Matkonst
• Viet Bistro

Intresserad av att hyra lokal här?

100 företag. 100 000 kvm kontor. 100-tals bostäder. Caféer och restauranger. Skolor och högskolor. Välkommen att hyra kontor på dagens moderna och levande Telefonplan, där du garanterat får många kreativa, goda grannar.

Du hittar kontaktinfo till vår uthyrare längst ner på denna sida.

Generatorn
Generatorn är den största byggnaden på Telefonplan. Med sina 12 våningar utgör den ett välkänt landmärke i området, och syns på långt avstånd. Från de övre våningarna har man en vidsträckt utsikt över Telefonplan, Midsommarkransen och Södra Stockholm.

Kolonien
Kolonien (www.kolonien.se) är ett mångdisciplinärt designkontor där vi utvecklar företag, produkter och tjänster med hjälp av design, marknadsföring, kommunikation och konceptutveckling. Med plats för 80 kreatörer och specialister vill vi inspirera och sporra våra kunder till att skapa nya värden tillsammans med oss. Värderar du nätverket och gillar idén med kompletterande och konkurrerande kompetenser under samma tak, kontakta då Fredrik Helgöstam på 08-21 01 02 eller fredrik@kolonien.se.

Tellusgången
Längs Tellusgången som löper genom hela området finns lokaler mellan 70-250 kvm. De lämpar sig väl för företag med butik eller showroom i kombination med kontor. Vill du veta mer om Tellusgången är du välkommen att kontakta våra uthyrare.

Telefonplan Studios
På Telefonplan finns lokaler för kreativa verksamheter i olika skeden av karriären. Ett alternativ är Telefonplan Studios där det finns rum att hyra. Telefonplan Studios är en ekonomisk förening vars syfte är att hyra ut lokaler till kreativa människor. Föreningen riktar sig främst till företag inom kreativa områden som design, konst och mode. Är du intresserad av att veta mer? Kontakta Patrick Kretschek patrick.kretschek@konstframjandet.se

Hyresgästinfo
– allt du behöver
veta om din fastighet!

Är du hyresgäst och har frågor om din fastighet?
Här hittar du den mest efterfrågade informationen
och även dina personliga kontaktpersoner.
Fyll bara i adress eller namn på fastigheten i fältet nedan.

Vill du veta mer om Telefonplan?
Kontakta någon av våra ansvariga

Fastighetschef Susanne Wallberg 072-246 54 50 · 08-566 206 86 susanne.wallberg@vasakronan.se