Skeppsgatan 9

Malmö, Västra Hamnen


 • Kontor
 • 5400 m2
 • 250-400 personer
 • LEED Platina (2022)
 • Ledigt fr o m 2024-12-01

Drömkontor i Västra Hamnen

Här har ert företag chansen att hyra en hel fastighet som ligger strategiskt mellan populära Västra Hamnen och Varvstaden. Denna imponerande femvåningsfastighet erbjuder totalt 5 400 kvadratmeter av luftiga kontorslokaler med generösa ytor och olika planlösningar. Ni kan skapa ert drömkontor här – från inspirerande mötesplatser till avskilda kontorsrum för koncentrerat arbete.

Dessutom är det perfekt för utbildningsverksamhet, särskilt gymnasie- eller vuxenutbildning.

Unik fastighet i Västra Hamnen: Modern arbetsmiljö och hållbarhet med lätt tillgänglighet
När ni kliver in genom dörrarna möts ni av en atmosfär fylld av möjligheter och potential. De ljusa lokalerna välkomnar er med takhöjd som skapar en rymlig och öppen känsla. Moderna trädetaljer ger en varm och inbjudande atmosfär, medan ljusgården mellan tredje och fjärde våningen öppnar upp med fantastisk rymd och härlig akustik. Från balkongerna och terrasserna njuter ni  av inspirerande utsikt över staden och vattnet i Öresund.

Här imponerar inte bara lokalerna – du kan också njuta av träning och avkoppling längs havet och Limhamnsfältet. Ta ett dopp från bryggorna på lunchen för att verkligen njuta av omgivningen. Hit och hem är enkelt med olika färdsätt, och Malmö central ligger bara 10 minuters gångavstånd bort. För bilburna finns markparkering nära och för cyklister finns parkering utanför. Det levande läget erbjuder en unik mix av arbetsliv och livsstil med gröna parker, trendiga restauranger och butiker precis runt hörnet. Här får du en balanserad vardag med fokus på välmående och effektivitet. Dessutom är fastigheten LEED Platinum-certifierad för hållbarhet och miljövänlighet.

Läs om Kontorsläge Västra Hamnen

Ta chansen att skapa er drömarbetsplats och forma företagskulturen i en av Malmös mest eftertraktade stadsdelar.

Välkommen att upptäcka er framtida arbetsplats – boka en visning!

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Anneli Dahl

Uthyrningschef 070-961 84 02 · 040-691 71 58

Elin Forsman

Uthyrare 072-232 11 15 · 040-691 71 15

Det här finns i närheten

 • Buss 100 m
 • Markparkering
 • Tåg 1000 m
 • Miljöcertifierat
 • Stora fönster
 • Terrass
 • Yteffektivitet

Området & fastigheten

Denna vackra kontorsfastighet ligger på centralt läge i Västra Hamnen. Området är många Malmöbors favoritstadsdel med en häftig blandning av spännande arkitektur, grönområden, bostäder, service och arbetsplatser.


Hållbarhet är något som genomsyrar hela stadsdelen och Västra Hamnen lockar människor från hela världen som vill komma och lära sig om hållbara städer.

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Anneli Dahl

Uthyrningschef 070-961 84 02 · 040-691 71 58

Elin Forsman

Uthyrare 072-232 11 15 · 040-691 71 15

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?