Malmö, Västra Hamnen

Jungmannen 1


  • Adresser: Skeppsgatan 9
  • Byggt/ombyggt: 2004/
  • Miljöcertifiering: LEED Platina (2022)
  • Kontor: 5 114 m2
För hyresgäster

Fastighetens historia

Fastigheten är belägen på den konstgjorda ön Västra hamnen. Tidigare var Västra Hamnen ett industriområde men är nu en attraktiv stadsdel med stort hållbarhetsfokus. Från mitten av 1800-talet byggdes detta område steg för steg för att ge plats åt de blommande hamn- och industriverksamheterna.

Efter oljekrisen på 70-talet lades dessa industrier ned och i dag är Västra Hamnen ett urbant område som ligger i framkant när det kommer till hållbar stadsplanering.

Om fastigheten

Denna vackra kontorsfastighet ligger på centralt läge i Västra Hamnen. Området är många Malmöbors favoritstadsdel med en häftig blandning av spännande arkitektur, grönområden, bostäder, service och arbetsplatser.

Hållbarhet är något som genomsyrar hela stadsdelen och Västra Hamnen lockar människor från hela världen som vill komma och lära sig om hållbara städer.

Service i närområdet

I Västra hamnen finns restauranger, caféer, livsmedelsaffärer, närbutiker och Kockum fritidsanläggning.

För mer information om fritidsanläggningen se Kockum Fritid.

Kommunikationer

Stadsbussar går regelbundet till och från närområdet. Gångavstånd till centrum är ca 30 minuter och Centralstationen når du på 20 minuter. Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.

I nära anslutning till fastigheten finns hyrcyklar via Malmö by bike. På Malmö by bikes hemsida finns karta med tillgängliga stationer och cyklar i realtid. 

Parkering & laddplatser

I anslutning till fastigheten finns markparkering för hyresgäster som P-Malmö ansvarar för. För mer information om priser och månadsabonnemang kontakta P-Malmö.

Besökare använder parkeringsplatserna med betalautomat bredvid hyresgästparkeringen.

Dina kontaktpersoner

Katarina Lindeberg
Affärsansvarig kontor

070-230 33 68 · 040-691 71 37

Skicka e-post
Jonathan Wurmböck
Teknikansvarig

040-691 71 30

Skicka e-post