Kungsgatan 12

Göteborg, Magasinstan


  • Kontor
  • 629 m2
  • LEED Guld (2022)

Citylokal med potential

Nu finns möjlighet att hyra en lokal mitt i city där ni som nästa hyresgäst har möjlighet att påverka planlösning och känsla. I dag är lokalen utformad som en blandning av landskap och mötesrum, reception och lounge, pentry med matplatser, gym, förråd, flera toaletter samt dusch. Med andra ord finns allt, men det är dags för ett lyft. Fastighetens läge är perfekt och passar alla, även för den som behöver ta bilen och för cykelpendlaren. Här arbetar ni mitt i smeten där kvarteren erbjuder all närservice man kan önska, och några av Göteborgs bästa shopping- och restaurangstråk. Dessutom spårvagnar och bussar i stort sätt utanför dörren. I markplan ligger en Lidlbutik och utanför porten möter ni citypulsen. Läget är smidigt för både anställda och era gäster och den här lokalen på första våningen är lätt att nå.

Fastighet med miljöcertifiering och ett bra lunchläge
I huset finns parkeringsgarage. Här arbetar ni mitt i händelsernas centrum. Oavsett om du vill äta en lätt sallad, bjuda någon på affärslunch, hämta sushi eller umgås med kollegor och vänner efter jobbet behöver du aldrig lämna kvarteret. Mångfalden av restauranger i området för tankarna till en betydligt större stad än Göteborg. Och bara några kvarter bort tas en joggingtur längs utmed vallgraven och kanske vidare till grönskan i parkerna på andra sidan vattnet. Med kontor i dessa kvarter blir det enkelt att få ihop vardagspusslet med ärenden och träningen som ska göras.

Fastigheten från 1972 har miljöklass LEED Guld för en miljömässigt hållbar byggnad, läs gärna mer på www.sgbc.se/certifiering/leed.   

Vi vill gärna visa er denna lokal och tillsammans planera för en uppdaterad version som passar er!
Välkomna att boka visning! 

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Christopher Lewerentz

Uthyrare 072-244 13 25 · 031-743 42 35

Det här finns i närheten

  • Buss 200 m
  • Garage
  • Miljöcertifierat
  • Yteffektivitet

Området & fastigheten

Denna fastighet är belägen mitt i händelsernas centrum. Oavsett om du vill äta en lätt sallad, bjuda någon på affärslunch, hämta sushi eller umgås med kollegor och vänner efter jobbet så behöver du aldrig lämna kvarteret. Mångfalden av restauranger i området för tankarna till en betydligt större stad än Göteborg.

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Christopher Lewerentz

Uthyrare 072-244 13 25 · 031-743 42 35

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?