Kungsgatan 12

Göteborg, Magasinstan


  • Kontor
  • 220 m2
  • 5-12 personer
  • LEED Guld (2022)
  • Ledigt fr o m Omgående

Rumsindelad lokal mitt i city

Välkomna till ert nya kontor mitt i Göteborgs hjärta på Kungsgatan 12. På tredje våningen kliver ni in i en ljus och modern lokal på 220 kvadratmeter, komplett med reception, pentry och pausrum. Här kan ni alltså arbeta både enskilt och tillsammans med kollegor eller ta emot besökare och kunder i en välkomnande miljö. Den rumsindelade lokalen möjliggör en effektiv och anpassningsbar arbetsmiljö som kan utformas efter just era verksamhetsbehov.

Miljövänlig fastighet med optimalt läge och parkering  
Utanför dörren väntar ett pulserande kvarter med ett överflöd av restauranger och butiker längs Kungsgatans shoppingstråk. Magasinsgatan och Vallgatan lockar med sina caféer och lunchställen för en trevlig paus eller affärslunch. För enkel åtkomst finns spårvagnshållplatser som Domkyrkan och Grönsakstorget bara några minuters promenad bort. Centralstationen ligger inom bekvämt avstånd för pendling.

Dessutom kan ni njuta av de gröna oaserna i närheten, såsom Kungsparken och utmed Vallgraven, perfekta för avkopplande lunchpromenader eller joggingturer. För den som föredrar annan träning finns förstås gym utanför i kvarteren. På nära gångavstånd finns både Saluhallen vid Kungstorget och Feskekyrkan vid Rosenlundsplatsen, perfekta för att upptäcka lokala råvaror eller njuta av färska delikatesser.

Cykelpendlare har tillgång till bekväm parkering i fastigheten, vilket underlättar både arbetspendling och vardagsrörelse. I huset finns också garageplats för er som kommer med bil. För den miljömedvetna är det värt att notera att fastigheten är LEED Guld-certifierad för sin hållbara utformning. Med Vasakronans stöd finns möjlighet till anpassning och flexibilitet för att möta era specifika behov och önskemål.

Så kom och upptäck ert nya kontor där ni kan börja varje dag med energi och fokus, mitt i Göteborgs mest levande kvarter. Boka en visning redan idag!

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Fanny Hansson

Uthyrare 072-208 40 25 · 031-743 42 95

Det här finns i närheten

  • Buss 200 m
  • Garage
  • Miljöcertifierat
  • Utsikt
  • Yteffektivitet

Området & fastigheten

Denna fastighet är belägen mitt i händelsernas centrum. Oavsett om du vill äta en lätt sallad, bjuda någon på affärslunch, hämta sushi eller umgås med kollegor och vänner efter jobbet så behöver du aldrig lämna kvarteret. Mångfalden av restauranger i området för tankarna till en betydligt större stad än Göteborg.

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Fanny Hansson

Uthyrare 072-208 40 25 · 031-743 42 95

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?