Kungsgatan 18

Göteborg, Magasinstan


  • Kontor
  • 330 m2
  • 15-17 personer
  • LEED Guld (2022)

Kontorspärla med utsikt i city

Välkomna till en inbjudande kontorslokal högt upp i huset på Kungsgatan 18 i Göteborg. Här möts ni av en arbetsplats som både är charmig och funktionell. Lokalen, med sina 330 kvadratmeter och plats för 17 personer, erbjuder en blandad och smart planlösning, fönster åt tre håll och en liten balkong mot innergården.

Er arbetsdag omfamnas av en fantastisk utsikt över Göteborgs takåsar ner på Kungsgatan, vilket ger en inspirerande arbetsmiljö. Lokalen har en trivsam känsla som främjar kreativitet och produktivitet. Njut av en nypa frisk luft och avkoppling på balkongen, perfekt för pauser eller utomhusmöten.

Fastighet mitt i city intill spårvagn vardagsmotion i parken
Från första steget in genom dörren välkomnas ni av en inbjudande entré.

Denna kontorslokal erbjuder företag som uppskattar en trivsam och effektiv arbetsplats en lokal där charm och funktionalitet samspelar.

Kungsgatan, en bilfri gågata, bjuder på shoppingvänliga miljöer med stora kedjor, mysiga caféer och restauranger. Med närhet till Kungsparken och goda kommunikationsmöjligheter blir denna kontorslokal en perfekt plats för er arbetsvardag. Trots sin centrala placering är lokalen enkelt tillgänglig, även för bilburna då garage erbjuds i huset, vilket underlättar för medarbetare och kunder. Denna kontorslokal kombinerar rymd, effektivitet och stil, och vi på Vasakronan är stolta över att vara er dedikerade partner och stödja er genom hela er arbetsresa.

Välkomna att kontakta oss på Vasakronan för att säkra er plats i hjärtat av Göteborg!

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Fanny Hansson

Uthyrare 072-208 40 25 · 031-743 42 95

Det här finns i närheten

  • Buss 200 m
  • Garage
  • Miljöcertifierat
  • Utsikt
  • Sekelskifte

Området & fastigheten

Denna fastighet är belägen mitt i händelsernas centrum. Oavsett om du vill äta en lätt sallad, bjuda någon på affärslunch, hämta sushi eller umgås med kollegor och vänner efter jobbet så behöver du aldrig lämna kvarteret. Mångfalden av restauranger i området för tankarna till en betydligt större stad än Göteborg.

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Fanny Hansson

Uthyrare 072-208 40 25 · 031-743 42 95

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?