Bredgränd 14

Uppsala, Centrala Uppsala


  • Kontor
  • 650 m2
  • LEED Guld (2022)
  • Ledigt fr o m Omgående

På Bredgränd mitt i centrala Uppsala, tvärs över gatan från Resecentrum och högst upp i huset, kan vi nu erbjuda ett rumsindelat kontor. Du tar dig till kontoret genom ett ljust och luftigt trapphus och välkomnas av ett kontor med rum som erbjuder utsikt i nästan alla väderstreck.

Här har du närhet till myllret på Dragarbrunnsgatan, shopping på gågatan men också lugnet längs årummet. Kontoret ligger verkligen centralt i Uppsala och nås lätt med buss, tåg, cykel eller bil. Du har endast ett par minuters promenad till Resecentrum och till och från Stockholm kommer du på ca 30 minuter med tåg. 

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Petra Stråle

Uthyrare 070-382 17 23 · 018-489 20 36

Det här finns i närheten

  • Historia
  • Miljöcertifierat
  • Utsikt
  • Tåg 200 m

Området & fastigheten

Modern fastighet med 1800-tals charm
Denna fastighet välkomnar er med ett imponerande trapphus och kombinerar funktion med charm i det moderna renoverade huset från slutet av 1800-talet. Här skapas en miljö där arbete och atmosfär förenas på ett harmoniskt sätt, med byggnadens LEED Guld-certifiering som tydlig symbol för vårt engagemang för en hållbar framtid.  

Perfekt belägen fastighet med smidig åtkomst
Med optimalt läge är kontoret i denna fastighet en dröm för företag som strävar efter effektivt företagande. Med gångavstånd till Uppsala Resecentrum och cykelvägar utanför dörren blir resan hit enkel och energigivande. Dessutom finns garage för både medarbetare och besökare.

Med stadens pulsåder som granne, erbjuder fastigheten Oxen en unik möjlighet för ert företag att växa i centrala kvarter. Dessutom kan ni njuta av effektiva gåmöten eller avkopplande pauser längs Fyrisån, vilket ger en perfekt balans mellan arbete och avkoppling.

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Petra Stråle

Uthyrare 070-382 17 23 · 018-489 20 36

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?