Dragarbrunnsgatan 46

Uppsala, Centrala Uppsala


  • Kontor
  • 287 m2
  • 30 personer
  • LEED Guld (2022)
  • Ledigt fr o m Omgående

Pendling Flexibilitet

I ett hus med ett av Uppsalas snyggaste trapphus kan vi erbjuda ett kontor utöver det vanliga. Här finns alla förutsättningar för att skapa en häftig arbetsplats – ett ljust och inspirerande kontor där människor vill vara och mötas. Lokalen har rejäl takhöjd och en variation av öppen planlösning och rum. Det är du som väljer arbetssätt för här ryms både kontorsrum, projektrum och mötesrum. Det här kontoret har plats för många, det handlar bara om hur du vill använda det!

Centralt läge i stan med bara några få minuters promenad till Resecentrum och mitt i Dragarbrunnsgatans utbud av allt du kan tänkas behöva. Allt för en smidig och behaglig vardag på kontoret! Lokalen är inflyttningsklar nu.  

Är du nyfiken på att veta mer och se lokalen så tveka inte att höra av dig till mig!

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Petra Stråle

Uthyrare 070-382 17 23 · 018-489 20 36

Det här finns i närheten

  • Historia
  • Miljöcertifierat
  • Yteffektivitet
  • Tåg 200 m

Området & fastigheten

Modern fastighet med 1800-tals charm
Denna fastighet välkomnar er med ett imponerande trapphus och kombinerar funktion med charm i det moderna renoverade huset från slutet av 1800-talet. Här skapas en miljö där arbete och atmosfär förenas på ett harmoniskt sätt, med byggnadens LEED Guld-certifiering som tydlig symbol för vårt engagemang för en hållbar framtid.  

Perfekt belägen fastighet med smidig åtkomst
Med optimalt läge är kontoret i denna fastighet en dröm för företag som strävar efter effektivt företagande. Med gångavstånd till Uppsala Resecentrum och cykelvägar utanför dörren blir resan hit enkel och energigivande. Dessutom finns garage för både medarbetare och besökare.

Med stadens pulsåder som granne, erbjuder fastigheten Oxen en unik möjlighet för ert företag att växa i centrala kvarter. Dessutom kan ni njuta av effektiva gåmöten eller avkopplande pauser längs Fyrisån, vilket ger en perfekt balans mellan arbete och avkoppling.

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Petra Stråle

Uthyrare 070-382 17 23 · 018-489 20 36

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?