Inomhusklimat och årstidsväxlingar

Mötesrummet är för varmt, du vrider på ventilationsratten och inget händer. Nästa gång är konferensrummet så kallt att det inte går att tänka klart. Vid lunchen muttrar en kollega att det är för varmt, samtidigt som du är på jakt efter en extra tröja för att klara eftermiddagen. Känner du igen dig?

Här kan du se webbinariet i efterhand!

Inomhusklimatet på kontoret engagerar och vi får många frågor från våra kunder om hur det fungerar. Frågor som vi försökte besvara på vårt kunskapswebbinarium i slutet av september. Missade du livesändningen så går det bra att titta här.

Vi pratar om:

  • Hur fungerar klimatsystemen i husen?
  • Hur får man ett optimalt inomhusklimat i lokalerna?
  • Vad påverkar vår upplevelse och vad säger forskningen?
  • Vad kan jag som individ påverka?

Medverkande är Vasakronans teknikansvariga Freddy Portillo och Allan Agelii samt Eva Lundesjö Vannfält från kundservice. Moderator är Andreas Eriksson, teknikområdeschef.

Mer läsning om inomhusklimat och varför vi upplever temperatur olika

 

Gå till artikeln

Nyfiken på vårt kunskapsrum?

Vi på Vasakronan är nyfikna. Vi vill veta. Och när vi inte vet så utforskar vi. Det gör vi genom dialoger och diskussioner med kunder och beslutsfattare inom näringslivet och myndigheter. På så sätt har vi under lång tid samlat på oss en massa kunskap om hur andra tänker och gör. Sammantaget skapar det en ganska bra bild över hur framtidens arbetsliv kan se ut, men också bra tips och råd för alla som är intresserade av en bra arbetsmiljö. Allt detta har vi samlat i vårt Kunskapsrum, men det är bara början. Kunskapsrummet kommer vi hela tiden att fylla på med nytt intressant material.

Anmäl dig här och få ett meddelande när vi lägger ut nytt material i Kunskapsrummet. Det här hittar du i kunskapsrummet:

  • Inspiration och ny kunskap om framtidens arbetsplats
  • Bra tips och råd för en bättre arbetsmiljö
  • Inblick i hur andra tänkt och gjort

Prenumerera på nyheter från vårt kunskapsrum.