Vasakronan - fastighetsbolag med fokus på kontor och butiker
Publicerad: 2014-11-19

Smart & klart - tillsätt bara människor

Omvärlden förändras snabbt och företag och verksamheter måste hänga med.
För att möta behoven av snabba lösningar erbjuder Vasakronan färdiga kontor som står helt redo
för att ta emot nya hyresgäster.

collage945x225_smartoklart_20161207_test

Ju snabbare omvärlden rör sig, desto viktigare blir det för företag att kunna vara flexibla i de hastiga förändringarna. Det gäller även vid byte av kontor.

– För många är det svårt att ha lång framförhållning. Behovet av att flytta till nya lokaler kan uppstå här och nu. Vårt kontorskoncept Smart & Klart handlar precis om det. Det är ett nyckelfärdigt kontor som rymmer all vår samlade kunskap om hur ett kontor utformas på bästa sätt, säger Britt Lindqvist, utvecklingschef på Vasakronan.

Genomtänkt, fullt inrett och utrustat för besvärsfrihet och snabb inflyttning. Inredning, möbler, IT, AV-utrustning och andra kontorsnödvändigheter är redan på plats, vilket gör att hyresgästen kan få nyckeln och vara igång med sin verksamhet i princip dagen efter.

– Vi vill göra det så bekymmersfritt som möjligt för hyresgästerna. De slipper själva ta itu med den mängd praktiska frågor som en flytt innebär. Vi har redan fixat det som behövs. Till och med hyresavtalet är Smart & Klart.

Vi vill göra det så bekymmersfritt som möjligt för hyresgästerna. De slipper själva ta itu med den mängd praktiska frågor som en flytt innebär. Vi har fixat det som behövs.

Britt Lindqvist, utvecklingschef på Vasakronan

Är du intresserad av att hyra Smart & Klart?

Ta kontakt med uthyrningschefen i respektive region så får du veta vilka som finns i just ditt område.

  • Uthyrningschef Anneli Dahl Anneli Dahl 040-691 71 58 | 070-961 84 02
  • Uthyrningschef Jesper Swedenborg Jesper Swedenborg 08-566 207 82 | 070-968 17 82
  • Affärsområdeschef handel och uthyrning Karin Berg Karin Berg 018-489 20 83
  • Uthyrningschef Daniel Jighede Daniel Jighede 031-743 42 24 | 070-453 01 42

Alla Smart & Klart kontor är olika.

Vasakronan har färdigställt ett drygt 15-tal olika kontor och har alltid flera på gång. Här nedan ser du några exempel på hur ett Smart & Klart kontor kan se ut.

Smart-klart-hotorget

Smart & Klart i Stockholm 
Hötorgshus 1, 226 m²

Kontoret på våning 14 bjuder på en häpnadsväckande utsikt över staden. Kontoret har öppen planlösning och är utformat för ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Lokalen är inredd i en modern stil, de 30-åriga trägolven har slipats och lackats om. När hyresgästen Automile tillträdde var kontoret komplett med allt ifrån färska örter till en fullt fungerande it-lösning.

Det lilla extra: Det är inte många kontor i landet som kan matcha den här utsikten!

Smart-klart-Uppsala

Smart & Klart i Uppsala
Svartbäcksgatan 5, 180 m² 

Smart & klart-kontoret i centrala Uppsala är utformat med en helt och hållet återvunnen inredning. Även porslinet är begagnat, inköpt från en nedlagd kursgård utanför stan. Lokalen har en lång och smal korridor som kommer till sin fulla rätt med genom runda ståbord, perfekt för  spontana möten och kreativa samtal.

Det lilla extra: Till korridoren köptes mattor från Marocko. Deras glada färger är en snackis och ger en välkomnande wow-känsla.

SmartklartGot

Smart & Klart i Göteborg
Östra Hamngatan 30-34, 214 m² 

Smart & klart-kontoret i centrala Göteborg är utformat för ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Det går i sköna grå och turkosgröna toner som för tankarna till en lugn trädgård. Här finner man lätt arbetsro. Virkade sittpuffar och korgstolar samsas med klassiska skrivbord och harmoni är känslan man känner direkt man kommer in.

Det lilla extra: En cool kommunikationsvägg där man kan sätta upp bilder och meddelanden skapades av ett armeringsjärn.

SmartklartOre2

Smart & Klart i Malmö
Södra Förstadsgatan 22, 122 m² 

Liten men naggande god. Kan man säga så om kontor? Ja, i detta fall. Det här är vårt minsta Smart & Klart kontor som vi gjort. Det är anpassat för cirka 6 arbetsplatser, men konceptet är fortfarande detsamma. Allt du ser ingår. Koppar och blåa toner präglar det här kontoret som ligger i ett supercentralt läge, mitt på gågatan i Malmö.

Det lilla extra: Det måste vara läget. Mitt i stan!