Ljust kontor med skyltläge

Ljust, öppet och modernt!

Oavsett var arbetsplatserna är placerade får alla möjlighet att ta del av det fantastiska ljusinsläppet - här strålar solen in hela dagen. Sitt traditionellt eller mer zonindelat - valet är ert! Med ett modernt och trivsamt pentryt skapas ett nav för umgänge och informella möten.

Skyltläget är optimalt mot Solnavägen och det förbipasserande pendeltåget - tusentals människor ser just ert företags namn på fasaden.

I entrén tar den gemensamma receptionen emot och servar både ert kontor och era besökare. I entréplan ligger också Restaurang Solna Access, vars meny även lockar gäster som arbetar utanför huset. I kaféet med tillhörande lounge kan man slå sig ner med en kaffe på maten eller för ett informellt möte. För den som vill lägga sin träning i anslutning till arbetstiden, finns en fullt utrustad motionsanläggning för styrke- och konditionsträning.

Till den stora föreläsningen, konferensen eller den lilla workshopen finns moderna mötes- och konferenslokaler. Det finns också gemensamma ytor och en mindre uteplats som passar perfekt för det efterföljande minglet.

Välkommen in Välkommen in
Nytt pentry Nytt pentry
Trevligt mötesrum Trevligt mötesrum
Solna Access Solna Access
Välkommen in Välkommen in
Receptionen Receptionen
Lunchrestaurangen Lunchrestaurangen
Konferensen Konferensen
Ingår i kategorin Kontorslokaler i Stockholm