Modernt med stora fönster

Trevlig lokal med fantastiska fönsterpartier i moderna Kista Science Tower.

Lokalen kommer genomgå en renovering och vi tänker oss lokalen i en öppen lösning med möterummen i anslutning till entren för att på så vis skapa en extern och en intern del.

Det går även att hyra till de tre övre planen över och då tillskapa 2052 kvm

Ttorna kommer att anpassas tillsammans med ny hyresgäst så det finns stor chans att påverka planlösningen

Vår stora reception i Kista Science Tower tar hand om dina besökare. För hantering av gods finns även tillgång till en stor godsmottagning. Samtliga lokaler har datanätverk installerat

Välkommen till Kista Science Tower - ett självklart val när du söker moderna och yteffektiva lokaler i Kistas bästa läge. Fastigheten som har det extra med sitt fullservice-hus som erbjuder alla kringtjänster som ni kan behöva. Lämna bilnyckeln i receptionen och få bilen tvättad medan du jobbar? Lämna skjortor till kemtvätten? En självklar service i Kista Science Tower

I Kista Galleria som ligger tvärs över gatan ligger Sats där du som hyresgäst har tillgång till dusch och omklädning. Toppen för dig som cyklar eller löppendlar till jobbet eller springer på lunchen. Din cykel parkerar du tryggt i husets låsta cykelförråd.

Huset har även egen konferensanläggning, Andra fördelar som huset erbjuder är närheten till både tunnelbana, buss och tåg.

Kista Science Tower är miljöcertifierat enligt LEED Guld.

Kista Science Tower Kista Science Tower
Den gemensamma receptionen Den gemensamma receptionen
Takterrassen med sin utsikt Takterrassen med sin utsikt
Terrassen på våning fyra Terrassen på våning fyra
Tunnelbanan alldeles intill Tunnelbanan alldeles intill
Kista Galleria precis utanför dörren Kista Galleria precis utanför dörren