Mitt i Malmö, med bästa läget
– det gör priorn till en riktigt vass arbetsplats

Här får ni ett kontor som inte bara har Malmös bästa kommunikationer, utan även Malmös bästa grannar. Med station Triangeln runt hörnet kommer du torrskodd till kontoret. Ett kliv ut genom dörren och du kan välja på att hänga/springa/strosa i Pildammsparken, äta lunch på Malmö konsthall, shoppa loss i Triangeln eller hitta precis det där du letade efter i butikerna längs med Södra förstadsgatan.

Suveräna kontor med fri sikt

Med Priorn fyller vi ett stort behov av moderna, funktionella kontor i bästa cityläge. Men det riktigt unika med Priorn är den fria sikten. Med Konsthallstorget framför oss och Pildammsparken bredvid kommer vi alltid stå ut i hörnet Pildammsvägen/S:t Johannesgatan.  Det läget utnyttjar vi för att få in så mycket ljusinsläpp som möjligt till de ljusa kontoren.

Vi har valt taktila material som tegel och trä. Allt för att skapa ett lugn och ett välbefinnande hos våra hyresgäster.  Och för den som vill aktivera sig finns oändliga möjligheter. Här jobbar du, springer, promenerar, går på utställning, teater eller opera, shoppar, skejtar, gymmar, fikar, äter. Du kan till och med gå i kyrkan. Fastigheten blir 13 000 kvadratmeter och sju våningar hög. Flyttar in gör ni redan efter årsskiftet.

 

 

Högsta miljöklass

Vår vision för Priorn är absolut högsta miljöklass, och fastigheten kommer att miljöcertifieras enligt LEED Platinum. Det innebär bland annat att vi använder Byggvarubedömningen vid materialval och satsar på marknadens smartaste energilösningar. Transporter till och från fastigheter har stor miljöpåverkan, och för att främja miljövänliga transportmedel finns över 70 laddplatser för elbilar i garaget och en stor cykelparkering och omklädningsrum i trygg och tillgänglig miljö.

Nära till allt

Triangeln är Malmös främsta knutpunkt. Här binds tåg och bussar ihop till ett kraftfullt kommunikationsnav. Och det är lika lätt att nå Priorn till fots, på cykel och med bil.

TÅGSTATION
Pendeltåg
och Öresundståg
• Malmö centralstation – 3 min
• Kastrup flygplats – 17 min
• Köpenhamn C – 32 min

BUSS
• Stadsbusslinjer: 1, 2, 6, 7, 8, 35 och 54. Regionbuss: 141.
• Flygbuss till Malmö Airport, 1-2 gånger per timme, resan tar en dryg halvtimme.

PARKERING
• 820 parkeringsplatser
• Parkeringshus öppet dygnet runt

Vill du veta mer om Priorn?
Slå en signal till Marlene!