Priorn i korthet

Fastighet

Priorn 5

Kommun

Malmö

Byggt/ombyggt

Byggstart 2017, inflytt 2019/2020

Lokalytor

13 000 kvm BTA exkl. garage

Adress

Pildammsvägen/S:t Johannesgatan

Priorn - kontoret mitt i city!
Priorn

Nybyggnation i centralt läge

Nu är det dags att ta till vara på den potential som kvarteret Priorn 5 besitter, nämligen närhet till mycket av det bästa Malmö har att erbjuda: Pildammsparken, Triangeln, Operan, Konsthallen och kommunikationer.

Kontor och verksamhetshus

Vi planerar för en 13 000 kvadratmeter ny byggnad fördelad på upp till åtta våningar. Fastigheten kommer att kunna erbjuda utmärkta lokaler för kontor, showroom och andra verksamheter. Markplanet öppnas upp och ger liv och energi till platsen, samt mervärden till kvarteret och de som arbetar här.

Högsta miljöklass

Visionen för Priorn är absolut högsta miljöklass, och fastigheten kommer att miljöcertifieras enligt LEED Platinum. Det innebär bland annat att vi använder Byggvarubedömningen vid materialval och satsar på marknadens smartaste energilösningar. Transporter till och från fastigheter har stor miljöpåverkan, och för att främja miljövänliga transportmedel görs en cykelparkering och omklädningsrum i trygg och tillgänglig miljö.

Inflyttning är planerad till 2019/2020

Kontoren blir toppmoderna, superflexibla och i ligger i ett fenomenalt läge 100 meter från Triangelns tågstation. Kan det bli bättre? Är du intresserad av att veta mer, hör av dig till oss.

Vill du veta mer om Priorn?
Kontakta vår uthyrare Anneli.

Anneli Dahl
Uthyrningschef Anneli Dahl 070-961 84 02 · 040-691 71 58 anneli.dahl@vasakronan.se