Malmskillnadsgatan i korthet

Fastighet

Hästskon 12

Kommun

Stockholm

Byggt/ombyggt

1963/2020

Adress

Malmskillnadsgatan 13-17, 36-40

Kontorsytor

10 000 kvm

Kommersiella ytor

3 600 kvm/7-10 lokaler

Myllrande Malmskillnadsgatan

En ny mötesplats växer fram i city. År 2020 kantas Malmskillnadsgatan av arbetsplatser, mötesplatser och annan service som ger liv och rörelse all tid på dygnet. Den nya trappan ner mot Sergels torg gör att det blir enkelt och smidigt att röra sig mellan de olika kvarteren.

En ny trappa leder upp till Malmskillnadsgatan från Sveavägen och öppnar upp kvarteret.

Ett unikt kontorserbjudande

De båda byggnaderna på varsin sida av Malmskillnadsgatan genomgår en totalförvandling och skapar en attraktiv businessgata med stort utbud av mötesplatser och flexibla kontorslösningar. Husen länkas samman under gatan vilket ger stora möjligheter till ett brett serviceerbjudande för husens hyresgäster. Flera kontor får egna terrasser, och samtliga kommer att ha tillgång till den gemensamma takterrassen med fantastisk utsikt över hela Sergelstan.

Utbudet längs gatan 

Malmskillnadsgatans förvandling blir svår att undgå. Från att ha upplevts som en mörk, lång korridor utan något som helst erbjudande kommer gatan att sprudla av människor och liv. Här samsas de hetaste restaurangerna och kaféerna med andra inspirerande mötesplatser för både de som jobbar i kvarteret och besökaren som trivs i pulsen. Utbudet rymmer något för dygnets alla timmar – från frukostmötet, till en juice i farten och en middag på en av Stockholms hetaste krogar. Kvällen avslutas på takbaren, högt ovan stadens brus med fantastisk utsikt över Stockholm.

Förutom ett nytt innehåll får den långa, slutna Malmskillnadsgatan ett nytt utseende och ny funktion. En trappa byggs och öppnar upp för nya flöden i kvarteret. Malmskillnadsgatan blir synlig och tillgänglig från Sergels torg och det blir lätt att navigera mig mellan gatunivåerna.

Vill du veta mer om kontor eller mötesplatser på Malmskillnadsgatan?

Affärsutvecklare handel Charlotta de Jong 070-968 15 19 · 08-566 205 19 charlotta.dejong@vasakronan.se