Södertull – där vad som helst är möjligt

Södertull var en gång en av portarna in till Malmö. Nu vill vi skapa en plats där vi utvecklar och upplever – en plats där vad som helst är möjligt i vår egensinniga, nytänkande och hårt arbetande stad.

-> Hitta er nästa lokal på Södertull

Platsen för pionjärer

Redan nu har några nytänkande pionjärer landat och slagit sig ner här hos oss med sina spännande tjänster och utbud. Nu vi vill att fler av er kommer hit! Vi vill fylla denna egensinniga plats med idéer, verksamheter och ett utbud som inte finns någon annanstans.

Vi vill fylla den med de där idéerna som legat i din byrålåda på tok för länge. Det är dags att förverkliga dem nu…

Södertull har sedan tidigt 2000-tal genomgått en rejäl förvandling. Tillsammans med Malmö Stad och oss fastighetsägare har vi arbetat med utveckling av området, som idag är ett av Malmös mest populära – här vill man helt enkelt stanna och hänga. Södertull är lika delar lugn oas bredvid kanalen som ett pulserande citystråk. Vi vill fortsätta fylla denna unika plats med idéer, verksamheter och ett utbud som inte finns någon annanstans. Så. Vad vill du?

Vilka grannar får jag?

Här hamnar du i ett nyskapande sammanhang med verksamheter som exempelvis innovativa reklambyrån Bästa Kompisar och coworking-huben Game Habitat. Du kommer att ha ett härligt vattenstråk med söderläge precis utanför dörren och ett inspirerande lunchutbud. Du hamnar mitt på Malmös mest välbesökta shoppingstråk, så ärendeshopping och kreativa pauser finns runt hörnet. Och avslutar dagen gör du bäst med afterwork på någon av de härliga restaurangerna nere i gatuplan som Vibliotek.

Vi har tagit pulsen på några av våra hyresgäster på Södertull och frågat varför dem etablerat sig här och hur det är att vara och verka på Södertull. Följ med och träffa Tobias Magnesjö, kontorschef på Arkitekterna Krook & Tjäder, Ola Mohlin, ägare av reklambyrån Bästa kompisar och Johanna Törnqvist, arkitekt Yellon.

Därför valde vi Södertull

Jag vill veta mer om Södertull

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om vad Södertull kan erbjuda.

Några röster från Södertull

”Det känns som det perfekta läget i stan – mitt i smeten med puls precis utanför fönstret. Vi kunde faktiskt inte tänka oss så många andra ställen i stan än just kring Södertull.”

Johanna Törnqvist, arkitekt Yellon

”Dels för att centrum i Malmö förändras och Södertull är ett av de områdena som känns up- and coming. Här ligger väldigt många restauranger och platsen har mycket puls som vi vill åt.”

Ola Mohlin, ägare av reklambyrån Bästa kompisar

Träffa flera som valt Södertull

Ett urval av lediga lokaler på Södertull

Läget och kommunikationer

  • Mitt emellan Malmö C och Station Triangeln – cirka 8 minuters promenad till båda
  • 2 minuter till en hubb för stadsbussarna och 3 minuter till regionbussar
  • Parkering finns i fastigheterna samt knappt 3 minuter promenad till P-huset Anna
  • 5 minuter till Kungsparken/Slottsparken för lunchjogg/promenad.

Södertull är en spännande plats i Malmö där det händer massor just nu.
Anneli berättar gärna mer.

Uthyrningschef Anneli Dahl 070-961 84 02 · 040-691 71 58 anneli.dahl@vasakronan.se