Stureplan 2

Stockholm, City


  • Kontor
  • 577 m2
  • 40 personer

Mer än bara ett kontor!

Här flyttar ni in i en vacker sekelskifteslokal som vi nu (hösten 2023) renoverat klart med största omsorg. Huset återfår sin forna glans med restaurerad och återskapad fasad, bevarad våningskänsla men samtidigt ett modernt kontor med helt ny teknik. Här är gott om ljusinsläpp och karaktäriseras av vackra detaljer såsom högt i tak, fiskbensparkett, sobra färger och pardörrar. Planen har en varierande storlek på rum – mötesrum, rum för fokus, pauser, lunch och samarbeten samt en gemensam innergård. Dessutom tar ni er till lummiga Humlegården eller stråket längs Strandvägen för en promenad eller joggingrunda på lunchen eller efter jobbet. Med detta kontor som arbetsplats blir arbetsvardagen både praktisk, smidig och trivsam.

Attraktiv och modern fastighet från slutet av 1800-talet mitt på Stureplan

Fastigheten är ett före detta bostadshus från 1890-talet som idag består av kontors- och butikslokaler med all shopping och service du kan tänka dig. I bottenplanet ligger bland annat Sturehof och Hedengrens bokhandel och runt Stureplan finns flera gym, garage, bussar och tunnelbana. Bland annat. Kvarteren myllrar av restauranger, kaféer och är en naturlig mötesplats både vardag som helg.

Vi ser fram emot att få berätta mer och ge huset nytt liv – välkomna att boka en visning!

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Isabelle Bonnevier

Uthyrare 076-111 88 05 · 08-566 207 85

Det här finns i närheten

  • Buss 10 m
  • T-bana 100 m
  • Tåg 800 m
  • Historia
  • Utsikt
  • Restaurang/café

Området & fastigheten

Det här är en vacker och historisk byggnad från 1897 vid Stureplan i Stockholm. Fastigheten var ursprungligen ett bostadshus som idag inrymmer vackra kontors- och butikslokaler med anrika restaurang Sturehof i markplan.

Fastighet mitt i attraktiva kvarter nära kommunikationer och grönområden
Med placering mitt på Stureplan finns bussar och tunnelbana i grannkvarteren eller utanför dörren. Någon minut bort ligger Nybroplan med skärgårdstrafiken ut till öarna och SL-båten hemåt. Grannar som Sturegallerian, Biblioteksgatan och med närhet till Djurgårdens grönområden gör denna adress väldigt bekväm och trevlig både för shopping och en joggingtur. Nära hittar ni också Kungsträdgården som under några veckor på våren badar i rosa blommor och ivriga fotografer. I kvarteren finns möjlighet för den som behöver ta bilen att hyra parkeringsplats i närliggande garage.

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Isabelle Bonnevier

Uthyrare 076-111 88 05 · 08-566 207 85

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?