Jörgen Kocksgatan 9

Malmö, Nyhamnen


 • Kontor
 • 387 m2
 • 15-32 personer
 • LEED Silver (2022)

Välplanerad havsnära citylokal

Nu finns denna härliga lokal på fjärde våningen som har stora fönstren vilka ger ett fantastiskt ljusinsläpp och möjlighet att skapa ett kreativt kontor. Dessutom är läget smidigt nära Centralstation och ger er chansen att vara tidigt på plats när Malmös mest expansiva stadsdel Nyhamnen växer fram. Lokalen är idag rumsindelad med mindre rum för 1-2 personer, samt ett större rum för möten eller som kontor för 3-6 personer. I fastigheten finns en härlig gemensam ljusgård för spontana möten samt en uteplats för en kaffepaus med kollegan. Här kan ni arbeta upp till 32 personer som enkelt tar sig till och från jobbet med tåg, bil eller varför inte cykel.

Solceller på taket mitt i Malmös mest expansiva område nära Centralstation och havet

Med detta kontor som arbetsplats jobbar ni i Nyhamnen som ligger vid havet, i direkt anslutning till Centralstationen. Här växer en ny hållbar stadsdel fram som nu förvandlas till en tät, grön och blandad stadsdel på bästa pendlingsläge. Fastigheten är miljöcertifierad med Leed Gold och belägen med gångavstånd till centrum och hela dess utbud av restauranger, gym, butiker och annan service. Lunchen intas på någon av restaurangerna inne på närliggande Malmö Centralstation eller kanske på restaurang Saltimporten en kort promenad ut på Hullkajen. I huset finns garage för er som kommer med bil och utanför dörren tar ni er enkelt till och från kontoret.

Välkommen att boka en visning i lokalen och fastigheten!

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Anneli Dahl

Uthyrningschef 070-961 84 02 · 040-691 71 58

Elin Forsman

Uthyrare 072-232 11 15 · 040-691 71 15

Det här finns i närheten

 • Buss 400 m
 • Garage
 • Tåg 400 m
 • Miljöcertifierat
 • Stora fönster
 • Utsikt
 • Yteffektivitet

Området & fastigheten

Nyhamnen i Malmö är minst sagt ett område under utveckling. Här finns redan nu möjlighet att hyra ljusa och flexibla kontor i vår fastighet som ligger mitt i detta spännande område - bara ett stenkast från Malmö Centralstation och centrum. Huset är byggt 1992 och har genomgått en omfattande renovering med miljöcertifiering LEED Guld.

En ny stadsdel utvecklas
Visionen är att Nyhamnen ska bli en ny levande stadsdel med kontor, gröna parker, bostäder, handel och service. Kajerna ska blir tillgängliga och attraktiva både för Malmöbor och tillfälliga besökare. Närheten till Centralstationen ger förutsättningar att skapa en hållbar stadsdel med goda regionala kommunikationer. När området är fullt utbyggt kommer det rymmas cirka 9000 bostäder och 21 000 arbetsplatser.

Välkommen att boka en visning i våra fina lokaler!

Läs mer om nya Nyhamnen på Malmö Stads webbplats 

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Anneli Dahl

Uthyrningschef 070-961 84 02 · 040-691 71 58

Elin Forsman

Uthyrare 072-232 11 15 · 040-691 71 15

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?