Isafjordsgatan 10 A

Stockholm, Kista


 • Kontor
 • 132 m2
 • 12 personer
 • LEED Guld (2022)
 • Ledigt fr o m Omgående

Ljus lokal med egen ingång

Välkommen till denna ljusa och moderna lokal i ett attraktivt läge i Kista. Ytorna är flexibla och effektiva för att passa olika arbetsuppgifter och behov. Genomgående högt i tak och stora fönsterpartier, hela lokalen är i toppskick.
Här erbjuds öppna kontorslandskap, mindre rum för samtal eller mer fokuserat arbete samt ett större mötesrum. I pentryt passar det bra att ta gemensamma luncher eller kanske en kaffepaus. 2 st moderna wc varav en med dusch. Genomgående ljusa väggar, grå golv och stora ljusinsläpp via fönster från golv till tak. Med egen entré mot Isafjordsgatan är ni snabbt ute i kvarteren, Kista Galleria eller tunnelbanan. Läget gör det smidigt att ta sig till och från jobbet eller ta en paus i en park nära för en promenad eller utomhuslunch. Lokalen är ledig nu och kan tillträdas omgående om så önskas.

Miljöklassad fastighet i ett attraktivt läge i Kista
Här arbetar ni mitt i den företagsexpansiva regionen Kista Science City, som är ett av världens ledande ICT-kluster. Företag som Ericsson, Nokia, Tele 2 och IBM ligger i närheten. Hit går det dessutom smidigt att ta sig med tunnelbana men även med pendeltåg, buss, bil eller på cykel. Både E18 och E4:an passerar och det är nära både till Arlanda och Bromma flygplats.

Fastigheten som utnämndes till årets Stockholmsbyggnad 2010, är miljöklassad enligt ”Green Building” och miljöcertifierad med LEED Guld – läs gärna mer på www.sgbc.se/certifiering/leed.

Nya och framtidens Kista
Kista genomgår just nu en stor positiv förvandling, där målet är att göra Kista till en attraktiv stadsdel för boende, besökare och hyresgäster. Mycket har redan hänt och fortsatt utveckling kommer att göra Kista till en attraktiv plats där livet pågår alla dygnets timmar.

Läs mer om nya och framtidens Kista: www.vasakronan.se/kontorserbjudande/lagen/kista

Välkommen att boka en visning i nya spännande Kista!

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Jonas Weimer

Uthyrare 073-697 22 78

Det här finns i närheten

 • Tåg 1400 m
 • T-bana 500 m
 • Miljöcertifierat
 • Högt i tak
 • Yteffektivitet
 • Stora fönster

Området & fastigheten

Utnämnd till Årets Stockholmsbyggnad 2010, med följande motivering:

"Årets Stockholmsbyggnad 2010 är Ericssons nya kontorshus i Kista där en 'spricka' i fasaden ger spänning åt hela volymen och utgör öppningen in till en ljusgård med helt unika skulpturala kvalitéer."

Huset är även miljöklassat enligt "Green Building" och "Miljöklassad byggnad / LEED GULD".

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Jonas Weimer

Uthyrare 073-697 22 78

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?