Mötesrum à la Zenit

Mötesrum à la Zenit

Garanterat nöjda medarbetare. Hur låter det?

Kanske lite pompöst, men vi vågar faktiskt lova det. För vi har själva testat kontoret. I sju år. Vi har provat planlösningen, läget, mötesrummen, tekniken, kaffeautomaterna. Ja, rubbet. Nu kan du hyra vårt största Smart & klart-kontor mitt i city.  Mitt i pulsen. I Zenit.

Extra allt…

Först vill vi ändå beskriva läget.  På Mäster Samuelsgatan 56, med T-centralen rakt över gatan, kan du komma torrskodd till jobbet på regniga dagar. Fyra minuter ner till Stockholms centralstation eller Arlanda express gör kontoret extremt lättillgängligt för tillresande besökare. Och givetvis även för era medarbetare.

Nämnde vi att det finns ett Cykel & service-koncept för alla cykelpendlare i huset? Cykloteket erbjuder trygg parkering, cykelservice och butik, omklädningsrum med duschar och torkskåp – helt enkelt allt du behöver för att kunna cykla tryggt året om.

Vi skulle kunna prata i dagar om kontoret. Hur det använts som forskningsbas för aktivitetsbaserat arbetssätt, strategisk akustik, nya digitala lösningar och cirkulär inredning. Allt i toppklass. Men det räcker inte. Att hyra kontor måste vara  enkelt och flexibelt.  Smart & klart är kontorskonceptet för precis det.

…och allt ingår

Det är enkelt – här ingår allt du ser (förutom människorna, dem tar vi med oss) som möbler, konst, belysning, porslin, AV-utrustning, kaffemaskiner,  tunna klienter (dvs datorerna) och arbetsplatsskärmar. Listan är egentligen mycket längre, och den kan du läsa här.

Kontoret är utformat för ett aktivitetsbaserat arbetssätt och optimalt anpassat för det. Här är IT-lösningarna genomtänkta och variationen av arbetsplatser är stor. Jobbar ni aktivitetsbaserat redan i dag har ni säkert upptäckt alla fördelar med det. Om ni är på väg in i det så har vi några av landets främsta arbetsplatsstrateger hos Vasakronan som vi gärna sätter er i kontakt med.

Flytta in eller ut på ett kick

Saker kan förändras snabbt. Därför har vi gjort det så enkelt som möjligt att både flytta in och ut ur våra Smart & klart-kontor.  Oftast kan ni flytta in dagen efter ni har skrivit på (givetvis digitalt), men i just den här lokalen får ni vänta tills vi har flyttat ut.

Den 1 november 2020 öppnar ni dörren med Parakeyappen och sätter igång och jobbar på en gång. Allt är redan på plats och flyttstöket lyser med sin frånvaro.

Vi är säkra på att ni kommer att vilja stanna länge, men om ni vill flytta är uppsägningstiden bara en månad!

Visste du att Klara Zenit är en av Sveriges största kontorsbyggnader? 66 000 kvadratmeter fyllt med sköna hyresgäster. Allt från vetenskapsmän till modelejon, advokater, reklamare och innovatörer. Dessutom har vi massor med butiker, restauranger, gym och högst upp på taket - bostäder. Helt enkelt ett hus som aldrig är tomt.

3D-visning Klara Zenit Smart & klart

Återanvändning

Vi älskar hållbarhet och miljö och arbetar aktivt med att hålla nere energianvändningen i våra fastigheter och lokaler. Vi ser till att så mycket som möjligt återvinns i nya kretslopp och i våra Smart & klart-kontor är ekologiskt, återvunnet och hållbart med kvalitet en genomgående röd tråd i inredning och materialval.

Extra kärlek och ett långt liv 

Smart & klart handlar inte enbart om flexibilitet och snabbhet. Alla Smart & klart-kontor är utformade med lite extra kärlek. Det här kontoret består till stor del av återbrukat material, vattenburna färger och FSC-märkta (Forest Stewardship Council) träpaneler.  I taket finns returglas och i mattorna återvunna fiskenät. En stor del av möblerna är inhandlade via auktioner och har med omsorg fått nytt liv och lever vidare.

Sveriges största Smart & klart

Smart & klart lanserades 2015 och efterfrågan på den här typen av kontorskoncept har ständigt ökat. Idag har vi ett 20-tal Smart & klart-kontor som vi erbjuder våra kunder. Det här är vårt absolut största. Dryga 2 500 kvadratmeter mitt i Stockholms city, optimalt utformat för ett aktivitetsbaserat arbetssätt med 151 arbetsplatser, 166 mötesplatser och 166 pausplatser. Det är inte ofta vi kan erbjuda det.

Nyfiken på Zenit?
Boka en tid med Christina!

Christina Zettergren

Affärsansvarig kontor 070-511 23 87

Vad innebär det här med Smart & klart?
Det är inte krångligare än att allt finns på plats,
ni kan börja jobba med en gång och flytta in och ut på ett kick.
Men här kan du läsa mer om Smart & klart.