Södra Förstadsgatan - en medveten gågata

Södra Förstadsgatan – en idyllisk stadsgata mitt i Malmö

Genuint. Mysigt. Inspirerande

I krockarna mellan det urbana och det lantliga, det storskaliga och det småskaliga, det kommersiella och det lokala har vi skapat något nytt – ett variationsrikt och inspirerande stråk.

Här samlas 90 varumärken inom mode, mat, hälsa, kultur och sport. På Södra Förstadsgatan hittar du en blandning av stora internationella varumärken med små lokala handlare. Mysiga bagerier, nytänkande matkoncept och innovativa kombinationslösningar. Här finns bland annat AB Småland, Lakritsroten, Design Torget, Grandpa och blomsterbutiken Wallflower.

Södra Förstadsgatan är ett perfekt läge för er att öppna på.

Jag vill veta mer om Södra Förstadsgatan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och bokar en tid för att kolla närmre på stråket.

4 anledningar till varför ni ska välja
Södra Förstadsgatan

1

Idyllisk miljö

Här blandas citypulsen med avslappning och kultur. En perfekt mix av det urbana och det lokala skånska i ett enda stråk.

2

Fördelaktiga flöden

På Södra Förstadsgatan är det kontinuerligt ett stort flöde, här passerar det runt 100 000 köpbenägna personer i veckan.

3

Stort och smått

Här blandas stora internationella varumärken med lokala hantverkare för en attraktiv och urban citymix. Såklart med ett extra fokus på det cirkulära.

4

Eko och reko

På Södra Förstadsgatan känns det äkta och nära. Lokalt producerat i Skåne med färska och ekologiska råvaror. Maten ska vara en destination, inte bara ett stopp på vägen.

Träffa några av dina grannar på 
Södra Förstadsgatan

Här hamnar ni i helt rätt sammanhang tillsammans med 90 andra varumärken i en härlig citymix. På Södra Förstadsgatan samsas trendigt mode med okonstlad inredning, sci-fi kultur med mysiga caféer och inte minst det lokala skånska.

På kaffebaren Solde samlas livsnjutarna i Malmö

Gott och hållbart kaffe från det egna rosteriet kombineras med smörgåsar och kakor på stammishaket Solde.

Läs artikeln med Solde

Workshops, mat och möbler på AB Småland

Det populära livsstilskonceptet på Södra Förstadsgatan blandar det traditionella med det oväntade för att frå fram en härlig mötesplats för alla.

Läs mer om AB Småland

Stråkets besökare

Med 100 000 besökare varje vecka fångar Södra Förstadsgatan in en bred målgrupp. Hit kommer en medveten citykund med känsla för trender, design, mode och kultur.

Här möts en målgrupp som bryr sig om sin hälsa, trivs i staden men längtar till naturen och månar om en hållbar livsstil och konsumtion.

Våra fastigheter i Malmö

På Södra Förstadsgatan utvecklar vi kontinuerligt stråket. Vill du veta mer om hur vi gör? Hör av dig till Lina eller Eric.

Lina Seegh

Affärsansvarig handel 073-392 42 19 · 040-691 71 57

Eric Sjöstedt

Affärschef handel 073-920 10 00 · 040-691 71 72