En medveten gågata mitt i Malmö

Södra Förstadsgatan är platsen där alla som bor och besöker Malmö kan göra sina dagliga handelsval i en lugn, harmonisk och inspirerande miljö. Gatans smala karaktär och dess centrala läge gör den till en gata att strosa runt på och låta sig inspireras av. Välkommen till Södra Förstadsgatan, Malmös främsta gågata.

Jag vill kontakta en uthyrare

Med 200 år på nacken

Stråket Södra Förstadsgatan – Södergatan är Malmös främsta gågata. Ända sedan 1800-talet har detta varit en självklar plats för handel och rörelse.

Stråket har ett varierat utbud där det lokala och nära möter det urbana och storskaliga. Här finns bland annat AB Småland, Boligheter, Design Torget, Grandpa och blomsterbutiken Wallflower. Cirka 40 procent av fastigheterna ägs av Vasakronan.

Nyfiken på hur vi tänkt kring utvecklingen av stråket för att sätta gatan på shoppingkartan igen?

Läs artikeln här!

Läs om etableringen av Willys hemma och vad som gjorts för att Södra Förstadsgatan ska vara ett attraktivt stråk med liv och rörelse.

Läs om Willys Hemma

 

Här öppnar något nytt. Igen. Och igen.

På våra handelsstråk har våra hyresgäster en tendens att stanna. Och trivas. Toppen, tycker vi. Men vi vill också ge fler chansen att möta gatan. Enkelt. Därför skapade vi Open Spot.

Dyk upp. Nå ut. Skapa kontakt. Open Spot är ett nytt popup-koncept som erbjuder mötesplatser i absolut bästa läge. Bara att öppna upp och bjuda in till er värld. Det här är den perfekta platsen för lansering av nya produkter, öka försäljningen under högsäsong, möta en ny kundgrupp eller helt enkelt bara hänga med era kunder på riktigt.

Nyfiken på Open Spot? Klicka här!

På Södra Förstadsgatan utvecklar vi kontinuerligt stråket. Vill du veta mer om hur vi gör? Hör av dig till Lina eller Eric.

Lina Seegh

Affärsansvarig handel 073-392 42 19 · 040-691 71 57

Eric Sjöstedt

Affärschef handel 073-920 10 00 · 040-691 71 72