Uppdaterad handelsapp och fortsatta etableringar i city

Appen Vasakronan Retail har uppdaterats med nytt innehåll, bland annat om handelsprojektet Sergelstan i centrala Stockholm. Nytt är att appen är öppen för alla och finns att ladda ner via App Store. Uthyrningarna i citylägen har fortsatt och för helåret handlar det om nästa 12 500 kvm.

Nu har appen Vasakronan Retail uppdaterats med nytt innehåll, bland annat kring utvecklingen av området Sergelstan och de två pågående byggprojekten Sergelhuset och Sergelgatan, som båda innehåller mycket handel. Appen har också fått dynamiska kartor, det vill säga kartor som uppdateras i realtid och visar fastigheter, stråk, butiker med mera.

– Vi vill sprida appen till etablerare och mäklare som kan använda den i sitt arbete. Den marknadsför våra stråk, platser och gallerior, och är ett viktigt verktyg för oss i vårt sälj- och marknadsföringsarbete, säger Jesper Örtengren, ansvarig för handel på Vasakronan.

Vasakronan Retail finns att hämta i App Store, för iPad. Läs mer om appen här.

Nästan 12 500 kvm nya etableringar i citylägen 2018

I Malmö har det varit hög fart på nyetableringar under året. Hittills har drygt 5 960 kvm hyrts ut i citylägen bara i Malmö. Det handlar om flera nya etableringar i köpcentret Triangeln, samt på Södra Förstadsgatan och Södertull med omnejd. Både Södra Förstadsgatan och Södertull är stråk som Vasakronan arbetar aktivt med att utveckla.

I Göteborg har det varit flera nya aktörer som etablerat sig, bland annat motionskedjan Berry’s Bootcamp och Holy Greens som båda öppnat i området Fredstan i centrala Göteborg.

Se hela Vasakronans etableringslista över Malmö, Göteborg, Stockholm och Uppsala.