Arena Nordstan Copy

Arena Nordstan

Arena Nordstan är en enkel lösning för mer kontor – precis när du behöver.  Det är också resultatet av många års arbetsplatsforskning och erfarenhet av att skapa schyssta kontor.

Arena Nordstan

I Arena Nordstan står välmåendet i fokus med ergonomiska arbetsplatser och olika ljus- och ljudzoner som stimulerar såväl kreativitet som koncentration. Den snygga, naturinspirerade inredningen skapar en skön atmosfär. Det finns till och med möjlighet att sitta utomhus och jobba i den friska luften, oavsett väder.

Här finns allt du kan förvänta dig: inspirerande lounge, smarta arbetsplatser med den senaste tekniken, städning, internet och frukost varje dag. Arena är en förlängning av ditt befintliga kontor när det egna inte räcker  till.

Klicka här för 3D visning av Arena Nordstan 

Klicka här för en kort bildpresentation av Arena Nordstan

Ett nytt kontorskoncept. Snabbt, snyggt och enkelt.

Väx på dina villkor.

Väx på dina villkor med  en ny typ av kontorslösning.  Arena erbjuder det ditt företag behöver idag och imorgon. Vart ni än är på väg eller hur många ni än blir. Utöka eller minska antalet arbetsplatser när det behövs.

Inga krusiduller.

Att snabbt byta miljö eller lösa ett behov ska vara enkelt, tycker vi.  Väljer du Arena så kan du signera digitalt, flytta in på en gång och komma igång direkt. Vi har inga krångliga avtal och bindningstiden är  bara 3 månader.

Fokus i fokus.

Arena är en inspirerande och inbjudande plats. Men framförallt är det en funktionell arbetsplats. Varierande miljöer, ergonomiska stolar, höj- och sänkbara bord och den senaste tekniken gör det
enklare att prestera och fokusera.

Godmorgon. Frukost!

Det behöver egentligen inte ens nämnas, men vi vill såklart att alla ska få en så bra start på dagen som möjligt – oavsett vilken dag det är och vad som än ligger framför dig. Därför bjuder vi på frukost måndag till fredag.

Hur kan vi hjälpa dig idag?

Oavsett hur din dag ser ut finns här servicen du behöver, när du behöver det. På Arenan kan du få hjälp med allt från kemtvätt till hyrbil och middagskassen efter jobbet.

Flytta utan att flytta.

Med Arena gör ni det möjligt för medarbetare eller team att tillfälligt sitta på en annan plats,  men känna sig precis så hemma som på det vanliga kontoret.

Ett medlemskap – många fördelar!

Bli medlem i en eller alla våra Arenor och få tillgång till smarta och representativa arbetsplatser. Lägg till tjänster som eget, låsbart coh möblerat kontorsrum eller mötes- och konferensrum efter behov. I ett basmedlemskap ingår:

 • Representativa loungemiljöer
 • Funktionella flexarbetsplatser
 • Arenavärd på plats vardagar
 • Gott kaffe 24/7
 • Frukost måndag – fredag
 • Trådlöst bredband
 • Skrivare on-demand
 • Daglig städ
 • Låsbart skåp
 • En månads uppsägningstid (Arena Nordstan)

Addera värdefulla plustjänster vid behov.

+ Eget kontor

Hyr ett låsbart och färdigmöblerat kontorsrum. Passar dig som vill ta del av Arenas alla fördelar och samtidigt ha något  eget. Kontorsrum i flera olika storlekar med en månads uppsägningstid (gäller Arena Nordstan).

+ Möte och konferens

Boka mötes- och konferensrum per timme, när du behöver. Finns i olika storlekar och alla är utrustade med smart mötesteknik. Bokas enkelt via våra Arenavärdar. Vi hjälper dig med catering och annan mötesservice om du behöver.

Ta del av Arenas fantastiska service.

För oss är det otroligt viktigt att din vardag löper på så smidigt som möjligt. Därför är våra Arenavärdar särskilt utvalda för att kunna ge dig den allra bästa service. De tar hand om dig och dina besökare och hjälper till med allt från att duka fram frukost till att fixa skrivaren eller tekniken om den krånglar. Men framförallt är deras mål att du ska trivas, och känna dig som hemma. Arena erbjuder olika typer av servicetjänster. Utbudet kan variera mellan de olika arenorna, men vi kan alltid hjälpa till med:

 • Catering till möten och företagsevent
 • Eventstöd för event på Arena för dina medarbetare och kunder
 • Conciergetjänster som kemtvätt, skovård, middagskasse etc.

Fler möjligheter:

Du kan teckna medlemskap på en eller flera Arenor. Just nu kan vi erbjuda Arena i Göteborg och Stockholm, men planerar för öppning av fler.

 • Arena Skrapan, Stockholm  öppnar 2021
 • Arena Kista, Stockholm öppnar 2021
 • Arena Garnisonen, Stockholm  öppnar 2021
 • Arena Platinan, Göteborg öppnar 2022
 • Arena Triangeln, Malmö öppnar 2022
 • Arena Magasin X, Uppsala öppnar 2022

Arena Nordstan hittar du lättillgängligt, mitt i Göteborg:

Varje Arena har sitt unika uttryck, men alltid samma höga kvalitet på arbetsplatsutformning. Arena Nordstan är en oas i city, med naturinspirerande inredning, naturliga material och ett fantastiskt utomhuskontor. Besök Arena Nordstan redan nu via en 360-promenad på egen hand:

Jag och mitt team ser fram emot att få presentera hur Arena kan fungera för dig. Kontakta mig för mer information, offertförslag och visning.

Arenachef Magnus Östlund 073-329 60 80 magnus.ostlund@vasakronan.se