Priorn

Produktivitet, paus, passion & perspektiv

Det är Priorns ingredienser till en bra arbetsdag och här, med ena foten i staden och den andra i stillheten runt Pildammarna, finns de bästa förutsättningarna.

Hitta en ledig lokal i Priorn

”Priorn har energilösningen som sticker ut – eller snarare ner till 350 meters djup. Med geoenergi förses byggnaden med både värme och kyla efter säsongens behov. Dessutom räcker energin även till grannfastigheten. Som en stillsam kontrast till det centrala och energifyllda läget vilar Sinnenas trädgård på toppen av Minnesklinikens verksamhet. Priorn är ett första avstamp på vägen till klimatneutralt byggande i staden. Som föregångare visar Priorn var de stora insatserna behöver sättas in för att nå Malmös klimatmål.”

Priorn, vinnare av Gröna Lansen 2021, ur juryns motivering.

Kort om Priorn

Adress: Pildammsvägen/S:t Johannesgatan
Högsta miljöcertifieringen - LEED Platinum
Över 40 kaféer och restauranger i närområdet
Lokaler från 500-2400 kvm

Vad gör en bra dag på jobbet?

Hur produktiva kan vi vara utan paus, och vad vore passion utan en gnutta perspektiv? Priorn erbjuder arbetsplatser som gör det enkelt att hitta den där balansen som är så viktig för en framgångsrik arbetsdag.

Inspirerande och ljusa kontorsmiljöer med en utsikt som sträcker sig ändå bort till Köpenhamn (nåja, en klar dag) ger de bästa förutsättningarna till fokuserat och produktivt arbete. Samtidigt finns här optimala möjligheter till återhämtning. En pulshöjande lunchrunda i Pildammsparken eller ett besök på en utställning, teater eller opera bara ett stenkast bort hjälper hjärnan att samla kraft och se nya perspektiv.

Här finns med andra ord alla förutsättningar för att må, och därmed prestera, på topp.

Nära till ett enklare liv

Ja, det må låta uttjatat. Men när vi väl har långt till tåget en regnig eftermiddag, eller inte hinner tas oss bort till gymmet på lunchen, ja då saknar vi den. Närheten. 

I området kring Priorn finns allt som behövs för att få vardagen att gå ihop. Här är träningsrundan i Pildammsparken, Triangelns station samt kultur-, mat- och shoppingutbudet alltid lika nära.

Triangeln är Malmös främsta knutpunkt

Här binds tåg och bussar ihop till ett kraftfullt kommunikationsnav. Och det är lika lätt att nå Priorn till fots, på cykel och med bil.

TÅGSTATION
Pendeltåg 
och Öresundståg
• Malmö centralstation – 3 min
• Kastrup flygplats – 17 min
• Köpenhamn C – 32 min

BUSS
• Stadsbusslinjer: 1, 2, 6, 7, 8, 35 och 54. Regionbuss: 141.
• Flygbuss till Malmö Airport, 1-2 gånger per timme, resan tar en dryg halvtimme.

PARKERING
• 820 parkeringsplatser
• Parkeringshus öppet dygnet runt

Tror du att Priorn är något för dig? Kontakta Marlene för en visning.

Uthyrningschef Anneli Dahl 070-961 84 02 · 040-691 71 58 anneli.dahl@vasakronan.se