Flexibel citynära lokal

Välkommen till denna ljusa kontorslokal i Västra Hamnen, där ni också har möjlighet att skapa ert eget showroom.

Med generösa 495 kvadratmeter och stora öppna ytor finns här flexibilitet och effektivitet för varje arbetsdag. Härliga fönsterpartier och grönska utanför erbjuder en inspirerande arbetsmiljö. Här finns generösa arbetsplatser för både koncentration och kreativa möten. Mitt i lokalen finner ni det rymliga köket, en central mötesplats där idéer kan flöda fritt, luncher intas och samarbeten ta form över en kaffekopp. Utöver detta finns flera rum och platser för olika arbetsstilar, från koncentrerat skrivbordsarbete till projektmöten och spontana samtal.

Modern och hållbar arbetsplats: Lättillgänglig i populära Västra Hamnen  
Här kantar grönskande parker, restauranger och kaféer butikerna. Perfekt för pendlare med smidiga kommunikationer och närhet till Malmö Centralstation. Cykelpendling är populärt bland de aktiva och miljömedvetna. Vid havet och Limhamnsfältet lockar träning och promenader, med bryggornas möjlighet till ett uppfriskande dopp för extra avkoppling – idealiskt för lunchpauser eller efter arbetsdagen.

I hjärtat av Västra Hamnen, en av Malmös mest älskade stadsdelar, hittar du denna moderna fastighet som uppfördes år 2004. Med sin centrala placering erbjuder den en perfekt bas för din verksamhet i en omgivning som lockar både Malmöbor och besökare.

I anslutning till fastigheten finns markparkering för hyresgäster. Fastigheten är miljöcertifierad med LEED Platinum, vilket garanterar en hållbar och modern arbetsplats där arbete och livsstil integreras harmoniskt.

Digital visning, flexibelt avtal och digital signering – om ni vill  
Vi erbjuder om ni önskar digitala visningar, flexibla avtalstider och digital signering. Utforska vår flexibilitet med kortare avtalstider och anpassningsbara hyresupplägg.

Kontakta oss för frågor eller boka en visning av denna härliga kontorslokal!

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Anneli Dahl

Uthyrningschef 070-961 84 02 · 040-691 71 58

Det här finns i närheten

  • Buss 100 m
  • Markparkering
  • Tåg 1000 m
  • Miljöcertifierat
  • Yteffektivitet

Området & fastigheten

Denna vackra kontorsfastighet ligger på centralt läge i Västra Hamnen. Området är många Malmöbors favoritstadsdel med en häftig blandning av spännande arkitektur, grönområden, bostäder, service och arbetsplatser.


Hållbarhet är något som genomsyrar hela stadsdelen och Västra Hamnen lockar människor från hela världen som vill komma och lära sig om hållbara städer.

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Anneli Dahl

Uthyrningschef 070-961 84 02 · 040-691 71 58

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?