Rosenborgsgatan 4, 4 tr

Stockholm, Solna


 • Kontor
 • 1600 m2
 • 150 personer
 • LEED Guld (2022)
 • Ledigt fr o m Omgående

Kontor i kreativ miljö med vy

I denna lokal precis som i hela fastigheten, slås man av de många fönstren med de ljuvliga ljusinsläppen. Lokalen på 1600 kvadratmeter (helt eget våningsplan) präglas av olika rum och zoner där en öppen planlösning dominerar, men även variationen med kontorslandskap och mindre fokusrum. Möjlighet till både tysta och kreativa ytor samt mötesrum av olika storlek. Ett pentry med härlig loungeyta och touchdown-platser för spontana möten och pauser.

Här får upp till 150 kollegor minst sagt en kreativ arbetsmiljö med möjlighet till ett flexibelt sätt att arbeta. Dessutom nära både shopping och natur – smidigare kan inte arbetsvardagen bli.

Miljöcertifierad fastighet med all service i huset och bästa skyltläge inkluderat
Fastigheten har ett utvecklat serviceutbud med gemensam reception, restaurang, café, parkering för cykelpendlare och garageplatser. Med vår pendelbuss tar ni er smidigt till och från Solna station och i området stannar flera busslinjer. Läget i Frösunda erbjuder en oslagbar möjlighet att exponera sitt varumärke mot E4:an, där mer än 130 000 fordon passerar varje dygn.

Ett område med småstadskänsla ett stenkast från Hagaparken
Kvarteren utanför karaktäriseras av god närservice. Och bara 600 meter från porten ligger i gallerian Mall of Scandinavia med allt inom shopping, underhållning och mat. Frösunda är ett område som lever under dygnets alla timmar, mixat med boende och kontorsfastigheter och med Brunnsviken och vackra Nationalstadsparken Hagaparken alldeles intill.

Med sin spännande arkitektur och med den allra senaste tekniken är kvarter Rosenborg ett av Stockholms mest miljösmarta hus, certifierat med LEED Platinum, vilket kräver bland annat mycket energieffektiva lösningar samt ett genomgående miljötänk från byggprocess till långsiktig hållbarhet.

Arena coworking
Som kund hos oss finns även möjlighet att komplettera kontoret med arbetsplatser mitt i city. Läs mer på vasakronan.se/arena

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Jonas Weimer

Uthyrare 073-697 22 78

Det här finns i närheten

 • Buss 200 m
 • Garage
 • Tåg 1100 m
 • Högt i tak
 • Miljöcertifierat
 • Stora fönster
 • Utsikt
 • Reception
 • Restaurang/café

Området & fastigheten

Frösunda är ett levande område i en mix av bostadshus, närservice och kontor men också nära Hagaparken. I fastigheten ingår bland annat bemannad reception, restaurang, vaktmästeri, garage och cykelparkering.

Smidiga kommunikationer och bästa skyltläge
Placeringen vid E4:an ger snabb access till såväl Norrort som Söderort och dessutom ett skyltläge som exponeras för mer än 130 000 fordon varje dygn. Som en bonus kan ni ta Vasakronans elbuss som helt gratis tar er mellan Solna station och kontoret. I området finns även busslinje 509.

Modern fastighet med smarta energilösningar
Byggnaden som erbjuder ljusa och yteffektiva kontor har funnits sedan 2014 och är ett av Stockholms mest miljösmarta, certifierat med LEED Platinum. Huset har egenproducerad värme och kyla och dessutom närvarostyrd ventilation och belysning med en total energiförbrukning cirka 40 procent lägre än i jämförbara hus. 

Komplettera kontoret med flexibla arbetsplatser i city
Läs mer på vasakronan.se/arena

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Jonas Weimer

Uthyrare 073-697 22 78

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?