Gustav lll:s Boulevard 54

Stockholm, Solna


 • Kontor
 • 682 m2
 • 40-45 personer
 • LEED Guld (2023)
 • Ledigt fr o m Omgående

Öppet och ljust

Välkommen till denna ljusa lokal på entréplan i Frösunda, en modern och blandad stadsdel mellan Stockholm och Solna. Här finns plats för en välkomnande reception, där era besökare kan slå sig ner med en kopp kaffe. Effektiv planlösningen med öppna kontorslandskap, sociala ytor och flera mötesrum. Det här är en arbetsplats med högt i tak och fina ljusinsläpp från de många fönstren som också bjuder på utsikt mot vattnet i Brunnsviken. I det luftiga pentryt får ni plats många för mingel och gemensamma luncher. Dusch finns i lokalen. Vi vill gärna att ni som hyresgäst är med och anpassar lokalen efter era önskemål i en kommande renovering. 

Trivsamma kvarter nära MOS galleria, natur och färdmedel
I kvarteren utanför finns restauranger, caféer, butiker och all nödvändig service. För ännu mer ligger Mall of Scandinavia och multiarenan Friends Arena bara 800 meter bort. Tvärs över vägen ser ni vattnet i Hagaparken och en promenad dit tar bara några minuter. Så tänk en vårdag med lunch vid vattnet eller en joggingtur för ny energi till resten av dagen. Vill ni istället träna inne ligger STC gym i huset. Läget vid E4:an ger snabb access in till city samt till Arlanda och Bromma flygplats. Flygbussarna hittar ni endast ett stenkast bort.
Miljöcertifierad fastigheter, fantastiskt skyltläge och pendelbussStora fördelar som fasadskyltplatser och egen elbuss ingår för er som hyresgäster. Dessutom är skyltläget extremt bra ut mot E4:an, där runt 130 000 fordon passerar varje dag. Med vår pendelbuss tar ni er till och från Solna station på bara några minuter och buss 509 har hållplats i kvarteren. I huset finns dusch och omklädningsrum, goda parkeringsmöjligheter i garage och på besöksparkering. Fastigheten har högsta miljöcertifiering enligt LEED Platinum, läs gärna mer på www.sgbc.se/certifiering/leed.

Arena coworking
Som kund hos oss finns möjlighet att komplettera kontoret med arbetsplatser mitt i city. Läs mer på www.vasakronan.se/arena .

Välkomna att boka visning!

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Jonas Weimer

Uthyrare 073-697 22 78

Det här finns i närheten

 • Buss 100 m
 • Garage
 • Markparkering
 • Tåg 1100 m
 • Cykelservice
 • Gym
 • Högt i tak
 • Miljöcertifierat
 • Stora fönster

Området & fastigheten

Välkommen till Gustav III:s boulevard 54-58 i Frösunda, en modern stadsdel i Solna. Kvarteren lever under dygnets alla timmar och är en mix av bostäder blandat med arbetsplatser och stora naturområden såsom Hagaparken och Brunnsviken inpå knuten. Boulevarden kantas av kaféer, restaurangen och butiker. Dessutom ligger Mall of Scandinavia samt Friends Arena bara några hundra meter bort.

Moderna lokaler med garage, fasadskyltplatser och gratis pendlings(el)buss

Fastigheten från 2007 består idag av moderna och yteffektiva kontorslokaler, miljöcertifierade med LEED Platinum. Garage med laddplatser finns i huset och besöksparkering på gatan utanför. Fasadskyltplatser i absolut bästa läge ingår för våra hyresgäster.

Placeringen vid E4:n ger snabb access med bil in till Stockholm city samt till Arlanda och Bromma flygplats. Bussar in till stan, Norrort och Solna Centrum, ligger bara 300 meter från entrén. För våra hyresgäster ingår eldriven pendlingsbuss till och från Solna station.

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Jonas Weimer

Uthyrare 073-697 22 78

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?