Gustav III:s boulevard 54-56 plan 5

Stockholm, Solna


 • Kontor
 • 1183 m2
 • 86-106 personer
 • LEED Guld (2023)
 • Ledigt fr o m Omgående

Modernt kontor i smidigt läge

Välkommen till denna ljusa och trivsamma lokal i Frösunda, en modern och levande stadsdel mellan Stockholm och Solna. Här på kontoret möts besökare och medarbetare av en välkomnande entré. Planlösningen är blandad med öppna landskap, sociala ytor samt mindre och större rum för möten eller mer fokuserat arbete. Det här är en trivsam arbetsplats med fina ljusinsläpp från de många fönstren som också bjuder på härlig utsikt över vattnet i Brunnsviken. Konferensrum för 14 – 70 personer finns att hyra när ni behöver.

Myllrande kvarter nära shoppinggalleria, grönområden och smidiga färdmedel
Kvarteren utanför erbjuder restauranger, caféer, butiker och all nödvändig service. Dessutom ligger shoppinggallerian Mall of Scandinavia och Friends Arena bara 800 meter bort. Tvärs över E4:an, på promenadavstånd, tar ni er till Hagaparken och vattnet för en härlig lunch utomhus eller varför inte en joggingtur för ny energi till resten av dagen, alternativt gå till STC gym i huset. Placeringen vid E4:an ger snabb access in till Stockholm city samt till Arlanda och Bromma flygplats. Flygbussarna ligger endast ett stenkast bort.

Miljöcertifierad fastighet med fasadskyltplatser och egen elbuss för hyresgäster
Stora fördelar som fasadskyltplatser och egen pendelbuss ingår för er som hyresgäster. Dessutom är skyltläget extremt bra ut mot E4:an, där cirka 130 000 fordon passerar varje dag. Med Vasakronans pendelbuss tar ni er mellan kontoret och Solna station på några få minuter och buss 509 finns att hoppa på i kvarteren. För cyklarpendlare finns dusch och omklädningsrum i fastigheten. För er som behöver ta bilen finns goda parkeringsmöjligheter både i garage samt på besöksparkering på gatan utanför.

I samma område har namnkunniga företag som till exempel Amgen, Cramo, DXC, Dun & Bradstreet, Gartner, Hitachi, Huawei, IFS och JM valt att etablera sig i Vasakronans fastigheter. Fastigheten är miljöcertifierad med LEED Platinum.

Vi vill gärna visa er denna fina lokal. Välkomna att boka visning!

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Det här finns i närheten

 • Garage
 • Tåg 1100 m
 • Buss 100 m
 • Markparkering
 • Miljöcertifierat
 • Utsikt
 • Yteffektivitet
 • Cykelservice
 • Gym

Området & fastigheten

Välkommen till Gustav III:s boulevard 54-58 i Frösunda, en modern stadsdel i Solna. Kvarteren lever under dygnets alla timmar och är en mix av bostäder blandat med arbetsplatser och stora naturområden såsom Hagaparken och Brunnsviken inpå knuten. Boulevarden kantas av kaféer, restaurangen och butiker. Dessutom ligger Mall of Scandinavia samt Friends Arena bara några hundra meter bort.

Moderna lokaler med garage, fasadskyltplatser och gratis pendlings(el)buss

Fastigheten från 2007 består idag av moderna och yteffektiva kontorslokaler, miljöcertifierade med LEED Platinum. Garage med laddplatser finns i huset och besöksparkering på gatan utanför. Fasadskyltplatser i absolut bästa läge ingår för våra hyresgäster.

Placeringen vid E4:n ger snabb access med bil in till Stockholm city samt till Arlanda och Bromma flygplats. Bussar in till stan, Norrort och Solna Centrum, ligger bara 300 meter från entrén. För våra hyresgäster ingår eldriven pendlingsbuss till och från Solna station.

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?