S:t Johannesgatan 2

Malmö, Centrum


 • Kontor
 • 575 m2
 • 27-30 personer
 • LEED Guld (2022)
 • Ledigt fr o m Omgående

Modernt kontor i bästa läge

På en av Malmös mest centrala adresser erbjuder vi nu en ljus och flexibel lokal på andra våningen. Ytorna ska renoveras till en välkomnande och öppen planlösning men självklart med plats för möten i kontorsrum av varierande storlek. Vi har en idé om att använda oss av jordnära och glada färger, som ni kan se bland bilderna. Läget är magiskt med närheten till både park och stadsliv. På den härliga balkongen i solläge, skapas balans mellan inne och ute och möjlighet till ett utomhusmöte, en kaffepaus eller kanske en stunds återhämtning.

Yteffektiv fastighet i city nära både färdmedel och grönområdenHär arbetar ni centralt, precis vid Triangelns köpcentrum med hela sitt utbud av butiker, restauranger, gym, frisörer och all tänkbar service. På bara några minuter når ni Pildammsparken för lunchpromenad eller en löprunda. Utanför dörren är det bara 50 meter till tågstation, stadsbuss och ska du med flyget så stannar bussen precis utanför. Läs mer om Kontorsläge Triangeln.

Fastigheten är byggd 1944 och är miljöcertifierad. Nu har ni chansen att flytta in här – i helt nyrenoverat kontor där ni kan trivas tillsammans med kunder och som kollegor.

Arena coworking
I samma fastighet som Triangeln slår Arena Coworking upp portarna 2023. Arena är en supermodern version, och en förlängning av det egna kontoret. Läs mer om coworking på vasakronan.se/arena.
Välkommen på visning och låt er inspireras av våra renoveringsplaner!

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Anneli Dahl

Uthyrningschef 070-961 84 02 · 040-691 71 58

Elin Forsman

Uthyrare 072-232 11 15 · 040-691 71 15

Det här finns i närheten

 • Buss 100 m
 • Garage
 • Tåg 50 m
 • Restaurang/café
 • Terrass
 • Utsikt
 • Yteffektivitet

Området & fastigheten

Fastigheten består av bostäder, butiker och ljusa kontor i bra skick. Läget är smidigt precis vid Citytunnels nya uppgång, tågstationen och gallerian Triangeln. Hit går det enkelt att ta sig både med tåg, bussar, bil och på cykel. Garageplatser finns i källarplanet.

Moderna och funktionella kontor i kvarter nära allt
Huset har naturligt ljusinsläpp tack vare fri utsikt mot S:t Johannes kyrka och Triangeln. Med Pildammsparken bara något kvarter bort finns närhet till grönska och vatten. Fastigheten som är byggd 1944 är miljöcertifierad med LEED Guld.

Kvarteren runt Triangeln är en livfull knutpunkt där ni jobbar nära och enkelt tar er till Kastrups flygplats, Malmö centralstation eller kanske vidare ut i Sverige och Europa. Läs mer om kontorsläge Triangeln.

Arena coworking
I Triangeln slår Arena Coworking upp portarna 2023. Arena är en supermodern version och en förlängning av det egna kontoret. Läs mer på vasakronan.se/arena.

Välkommen att boka en visning!

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Anneli Dahl

Uthyrningschef 070-961 84 02 · 040-691 71 58

Elin Forsman

Uthyrare 072-232 11 15 · 040-691 71 15

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?