Shani Persson om arbetslivsupplevelse

Just nu pågår en process där vårt arbete i ganska snabb takt frikopplas från kontoret. Arbetslivsupplevelsen blir därför också större än bara timmarna på kontoret. Vilken arbetslivsupplevelse behöver företag och organisationer erbjuda nu för att attrahera, motivera, engagera och behålla medarbetare. Och därmed också säkra den långsiktiga lönsamheten? Worklife experience är ett synsätt som handlar om att skapa en holistisk arbetslivsupplevelse, där kontoret endast är en del.

Möt Shani Persson. I den här filmen berättar hon om:

  • Vad worklife experience handlar om
  • Varför det är viktigt att ta tag i om man vill fortsätta vara en framgångsrik organisation
  • Hur datadrivna insikter och samtal med medarbetarna är basen
  • Hur ni kan komma igång med ert arbete.

Svaren finns hos dina medarbetare

Shani Persson är medgrundare till Wonder, ett företag som designar holistiska arbetslivsupplevelser. Hon menar att framgångsrika företag på ett eller annat sätt kommer att behöva ta tag i sin arbetslivsupplevelse med en mer holistisk approach. I den här filmen konkretiserar och utvecklar hon resonemanget. Hennes viktigaste medskick är att alla svar redan finns – hos medarbetarna. Se filmen nedan.

Kom igång. Starta tanken.

Worklife experience innehåller många spännande dimensioner.

Använd gärna vår samtalsmall för att på ett enkelt sätt utforska vad workplace experience kan vara för er organisation

Ladda ner PDF

Mer läsning om worklife experience:

Konsten att motivera och engagera medarbetare

Hur får vi medarbetarna tillbaka till kontoret? Hur får vi dem att trivas? Det är frågor som många företag brottas med. Vasakronan har träffat Shani Persson och Steve Usher, två experter och eldsjälar inom Employee experience (EX).

Till artikeln

Infografik om worklife experience

Snabbstarta er egen utvecklingsresa mot worklife experience. Ladda ner vår infografik och få en rolig och matnyttig introduktion till vad worklife experience är, vilka grundstenar som behövs för morgondagens arbetsliv och vad ni bör tänka på.

Till infografiken

Worklife experience – vad kan vi lära av hotellbranschen?

Hur kan vi förflytta kontoret från en plats med stämpelklocka till inspirerande mötesplats? Mikaela Åkerlund, projektuthyrare på Vasakronan, har lång erfarenhet av hotellbranschen, och vet vad som gör en upplevelse och vilka verktyg vi kan låna från servicebranschen.

Till artikeln

Tyckte du filmen var bra?

Vad kul. Det här är bara början. I vårt kunskapsrum samlar vi insikter, nya idéer och inspiration från mängder av diskussioner med kunder och beslutsfattare inom näringslivet och myndigheter. Det här hittar du i kunskapsrummet:

  • Inspiration och ny kunskap om framtidens arbetsplats
  • Bra tips och råd för en bättre arbetsmiljö
  • Inblick i hur andra tänkt och gjort

Funderar du på hur er arbetslivsupplevelse kan utvecklas? Tveka inte att kontakta Henrik för ett bollplank och ett intressant samtal.

Henrik Eriksson

Affärsutvecklare 070-968 17 90 · 08-566 207 90