Välkommen till Sirius i Nyhamnen

Fem minuter från Malmö C ligger Sirius - ett ståtligt hus med utmärkt läge i expansiva Nyhamnen. Passa på att flytta hit och upplev området redan nu.

Flexibla kontor som passar er

I anslutning till huvudentrén möts du av en inbjudande ljusgård med loungeytor – fritt för dig som hyresgäst i huset att använda som ombyte till dina egna kontorslokaler. Huset karaktäriseras i övrigt av kontorsytor som enkelt kan anpassas efter er verksamhet och dess behov. Oavsett om ni väljer att sitta mer traditionellt eller exempelvis aktivitetsbaserat hjälper vi gärna till i er process med att hitta rätt arbetsstrategi.

Se våra lediga lokaler här

I framtidens Nyhamnen

Nyhamnen är Malmös senaste utvecklingsområde. Inom de kommande åren ska Nyhamnen omvandlas till en hållbar stadsdel med en blandning av bostäder och verksamheter, handel och service. Under perioden 2020-2050 kommer här skapas ca 6000 nya bostäder och ca 13 000 nya arbetsplatser samt skola och förskola. Med utvecklingen av Nyhamnen flyttas Malmös mittpunkt och Sirius placering blir än mer central i den nya stadsdelen.

Läs mer om projekt Nyhamnen

Boka möte med oss i Nyhamnen

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och bokar en tid för visning.

Välkommen in till Sirius!

Ta en titt hur det ser ut inne i fastigheten – klicka på bilden för att få en 360-visning av vårt fina atrium med fantastiskt ljusinsläpp. Här kan du ta kreativa pauser och möten under dagen.

5 anledningar att välja Sirius

1

Kontor som passar alla

Här kan vi med all sannolikhet möta era behov. Vi har lokaler mellan 230 – 3 000 kvadratmeter med plats för mellan 9 – 170 personer. Här kan ni som hyresgäst få chansen att vara med och påverka planlösningen och skapa er drömarbetsplats.

2

Läget - nu och i framtiden

Här hamnar du i det nya, trendiga Nyhamnen mitt emellan vattenstråk och cityshopping. Läget är det absolut bästa med Sirius - supercentralt med endast 130 m till Malmö C.

3

Nära till världen

Ett stenkast från Malmö C – på några minuter promenerar du till Sirius. Det gör det smidigt att röra sig mellan hemmet och kontoret. Från Malmö C är det även enkelt att ta sig vidare med tåg och till Kastrup för flyg.

4

Stort serviceutbud

Sirius har en vacker ljusgård för pauser och möten och ett stort serviceutbud i närområdet för en kreativ arbetsdag. Ett stort utbud av restauranger och caféer finns på några minuters promenadavstånd. Närheten till centralstationen gör att all tänkbar ärendeshopping enkelt utförs på lunch- eller fikarasten.

5

Miljöcertifierat

Kv Sirius är klassat med miljönivå LEED Gold. På taket finns solceller på en yta av 216 kvm med en installerad effekt på 35 KW och 37 000 KWh producerad el. Solenergin som produceras på Sirius omfattar alltså 3 703 klimatneutrala resor tur och retur till jobbet. Bara en sån sak!


Nyhamnen är en av de mest expansiva stadsdelarna i Malmö just nu. Där det idag är hamn och industriområde kommer det i framtiden att finnas plats för upp till 9 000 bostäder och 16 000 arbetsplatser. En livlig och urban blandstadsdel, dit många etablerare sneglar just nu. Och vi är stolta att vara del av denna utveckling, där vi kan erbjuda både nya och befintliga kunder lediga lokaler redan idag.

Anneli Dahl, uthyrningschef

Lediga lokaler i Sirius


Och till sist lite inspiration!

Ibland kan det vara svårt att se hur kontoret kan bli när man står i en tom lokal. Vi har tagit fram vad vi kallar för en före/efter-bild bara för att ge en hint om hur fint det kan bli.

Är du nyfiken på Sirius?

Kontakta Anneli så berättar hon mer!

Anneli Dahl

Uthyrningschef 070-961 84 02 · 040-691 71 58