Sergelgatan har vuxit fram till en plats som sjuder av liv. Gatan är en självklar länk mellan Hötorget, Sergels torg och resten av city. Det händer mycket nytt längs gatan och i de ikoniska Hötorgsskraporna. Nya varumärken tar plats och framtidens företag flyttar in.

Här kan vi erbjuda genomtänkta kontor i våra Hötorgsskrapor – med enastående utsikt över Stockholm city. Med sin modernistiska siluett har de varit ett av de mest kända inslagen i Stockholmsbilden sedan 60-talet.

Dags att ta klivet upp och skapa ert drömkontor?

Se våra lediga lokaler

Jag vill veta mer om Hötorgsskraporna på Sergelgatan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och bokar en tid för visning.

Sergelgatan i siffror

Vasakronan är stolta ägare till Hötorgsskrapa 1-4 på Sergelgatan. Både gatan och Hötorgsskrapa 2 har tagits till en helt ny nivå under de senaste åren. Sergelgatan är en del av Sergelstan med en rik historia men som har fått en omfattande uppdatering under de senaste åren. Läs mer om Sergelstan här.

120 000
människor passerar varje vecka.
3 000
arbetsplatser i våra fyra Hötorgsskrapor.
0 - 50m
till restauranger, konferensanläggning, service, upplevelser, gym och shopping.
0 - 5 min
promenadavstånd till 
T-bana och bussar.

Flytta in i de ikoniska Hötorgsskraporna

I Hötorgsskraporna har ni kontor på första parkett med fina ljusinsläpp och enastående utsikt över staden. Här finns allt ni behöver för en fulländad arbetsdag antingen i fastigheten eller på promenadavstånd. Se våra lediga lokaler nedan.

hötorgsskrapa 2

Hötorgsskrapa 2

Kliv in i nyrenoverade Hötorgskrapa 2 och möts av ljuset, rymden och atmosfären. Här har vi 18 våningar med genomtänkta kontor – som är mycket mer än bara kontor. Här erbjuder vi inspirerande mötesplatser i unik miljö med allt ni behöver i huset. I Hötorgsskrapa 2 är flexibilitet ett nyckelord. Välj den våning, lokal, avtalsform och kontorskoncept som passar just er. Ett kontor för er som siktar högt.

Mer om fastigheten

Se lediga lokaler

hötorgsskrapa1

Hötorgsskrapa 1, 3 och 4

I alla våra Hötorgsskrapor finns en bemannad reception som tar emot era besökare innan de tar hissen upp till kontoret. I entréplanet finns caféer, restauranger och butiker. Det är minutavstånd till tunnelbanan och man tar sig torrskodd till Centralen. Här finns flertalet kontorslösningar från skräddarsydda till färdigmöblerade kontor i olika format för att passa alla former av företag.

Se alla lediga lokaler i Hötorgsskraporna

sergelkonferensen

Sergelkonferensen

På Sergelkonferensen kan inspirationen flöda. Här finns en helt ny konferenslokal med genomtänkta mötesmiljöer, både när det gäller design, teknik och innehåll.

Extra möteslokaler närhelst ni behöver.

Boka Sergelkonferensen

Skaffa er bättre framtidsutsikter

Hur kan er arbetsplats hjälpa er att möta era mål både nu och på lång sikt? Det är många som funderar på den frågan just nu. Genom att ta fram en arbetsplatsstrategi får ni hjälp att sätta riktningen och att fatta medvetna beslut. Ni får svaren kopplat till hur ni ska arbeta framåt, vilka verktyg ni behöver och hur ledar- och medarbetskapet bör utformas för att stötta det. Hur kontoret är utformat har väldigt stor påverkan på medarbetarna. Därför har vi i Hötogsskraporna skapat arbetsmiljöer som syftar till att främja era medarbetares kreativitet och innovation. Tillsammans kan vi ta er arbetsplats ännu längre.

Läs mer om arbetsplatsstrategi

Ett urval av lokaler i Hötorgsskraporna

Här finns alla lediga lokaler på Sergelgatan

Välkommen till Sergelgatan – det är här det händer!

Är Sergelgatan platsen för er?

Kom upp på en kaffe och upplev den enastående utsikten. Välkommen på en personlig visning av Hötorgsskraporna.

Richard Helgesson

Uthyrare 070-737 04 60