Bylgia - kontor som är granne med havet

Ett hus som möter det böljade havet

Bylgia betyder faktiskt just bölja och det är närheten till havet som troligen har gett byggnaden dess namn. Här möts historia och framtid på en historisk plats där Malmöborna på tidigt 1900-tal brukade komma för att tvätta sig i ett varmbadhus som då stod på tomten.

Bylgia är en del av Nyhamnen som förväntas bli Malmös nya mittpunkt. Här ska det byggas både 9 000 nya bostäder och 16 000 arbetsplatser. Nyhamnen har redan nu ett perfekt läge för kreativt arbete, ett träningspass på lunchen och allt tänkbar närservice.

Var med och skapa Malmös hetaste nya stadsdel.

Se våra lediga lokaler här

Boka möte med oss i Nyhamnen

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och bokar en tid för visning.

Bylgia i siffror

Vi på Vasakronan är stolta över att vara med och utveckla Nyhamnen som en ny och hållbar stadsdel. Vi vet det mesta om lägets nutid och framtid och varför det är en sån perfekt plats för att ha ett kontor.

0-10 min
till vattnet
8000
kvadratmeter kontorsplatser.
1957
Ett modernt kontorshus med lång historia.
2 min
promenadavstånd till Malmö C

3 anledningar att välja Bylgia

1

Läget - nu och i framtiden

Här är du bara ett stenkast från centrala Malmö redan idag. Men med utvecklingen av Nyhamnen så flyttas Malmös mittpunkt och Bylgias placering blir än mer central i den nya stadsdelen.

Hela stadens utbud runt hörnet.
2

Nära till lunch och service

På promenadavstånd finns det flertalet caféer, restauranger och Malmös saluhall för en garanterat god fika eller lunch. Här finns det även perfekta möjligheter att slå sig ner med lunchen eller kaffet vid vattnet för en extra härlig stund.

3

Flexibla kontor som passar er

I Bylgia finns möjligheten att anpassa kontoret efter er verksamhet och behov. Oavsett om ni väljer att sitta mer traditionellt eller exempelvis aktivitetsbaserat så har vi kontorsytor som passar er.

Läget och kommunikationer

  • Cirka 3 minuters promenad till Malmö C
  • Cirka 10 minuters promenad till city
  • I anslutning till huset erbjuds parkeringsplatser och i kvarteret finns möjlighet att hyra cykel via Malmö by bike.
  • Ett par minuter till vattenstråk för lunchjogg/promenad.
Jon Persson, country manager, OX2

Därför valde OX2 Bylgia

Valet på Nyhamnen var en mix av olika faktorer, men kortfattat kan man säga att här får vi lite av mycket! Det är ett riktigt bra läge kommunikativt och det finns andra intressanta företag för oss i direkt omgivning. Det är ett trevligt läge om man vill ut och äta lunch. Det är också smidigt och enkelt att ta en joggingtur eller lunchpromenad. Och väldigt nära till city.

Största plus är läget – vi sitter högst upp i Bylgia med fantastisk utsikt. Det är ett väldigt mysigt kontor, stilrent möblerat, men ändå hemtrevligt.

Här hamnar man väldigt nära mycket, allt beroende på vad du vill göra och vilka möten du har under dagen. Det är bra puls i det här området, och det passar oss bra, säger Jon Persson, country manager solparker, OX2.

Läs hela artikeln med OX2

Några av våra lediga lokaler i Bylgia

-> Jag vill se fler Lediga lokaler i Nyhamnen

Jag pratar gärna med dig.

Är du intresserad av ett kontor i Bylgia.
Hör av dig till mig, så kan vi ses över en kopp kaffe.

Anneli Dahl

Uthyrningschef 070-961 84 02 · 040-691 71 58