Stockholm, Solna
Solna Access
 • Adresser:
  Sundbybergsvägen 1-3 / Solna Access
 • Byggt/ombyggt:
  1979/2003
 • Miljöcertifiering:
  LEED Guld (2014)
 • Kontor:
  24 607 m2
 • Övrigt:
  3 639 m2
 • Arkitekt:
  Kjessler & Mannerstråle

Om fastigheten

Väl synlig från genomfartleden mellan Stockholms city och Solna Centrum ligger kontorsfastigheten Solna Access. Skyltläget mot Solnavägen är utmärkt. I fastigheten finns service i form av bl.a. gemensam reception, konferenslokaler, restaurang och motionsanläggning.

 • Suveränt pendlarläge mellan Hagastan och Solna, Stockholms närmaste läge

Service i närområdet

Solna centrum erbjuder ett brett utbud med totalt 120 butiker, caféer och restauranger. Allt du behöver i vardagen och till dina dagliga ärenden. Ett flertal serviceinrättningar som kemtvätt, tandläkare och sjukvård och bibliotek finns. Här i centrumet hittar du även ett Systembolag och de två välsorterade matbutikerna, ICA Kvantum och Hemköp, och i direkt anslutning finns hotellet Park Inn.

Kommunikationer

Närhet till buss och tunnelbana.
Buss- Linje 506, 507 samt 508.
Tunnelbana- Blå linje trafikeras Kungsträdgården till Akalla, närmaste tunnelbana ligger vid Solna centrum.
Tvärbana- Linje 22, trafikeras Solna station-Sickla
Pendeltåg- Linje 40 och 42. Närmsta pendeltågsstation är Solna station.

Parkering

Parkering för hyresgäster erbjuds via Estate Parkering. Det ges möjlighet till både varma och kalla parkeringsytor. Det erbjuds laddstolpar för alla som kör el-/hybridbil till jobbet. För besökare finns det gott om besöksparkeringar.

Fastighetens historia

Huset uppfördes som Esseltes huvudkontor 1979. Fastigheten har kontinuerligt moderniserats och byggts ut i omgångar. Det senaste tillskottet i serviceutbudet är att vi har öppnat upp gymet för alla hyresgäster i huset.