Corona

Information angående Covid-19/Coronavirus

Corona är en samhällsutmaning som går bortom enskilda individer, organisationer eller företag. Det påverkar alla och medför utmaningar för många branscher. Därför måste alla hjälpas åt att lindra effekterna.

Som stor och långsiktig fastighetsägare har Vasakronan ett samhällsansvar som inkluderar både våra medarbetare, hyresgäster och leverantörer. Vi följer utvecklingen noga, precis som de allra flesta, och vidtar de åtgärder som behövs och som vi anser är rimliga och nödvändiga.

Just nu har vi stort fokus i bolaget på att ha en nära kontakt med de av våra hyresgäster som har det tuffast, bland annat handelshyresgästerna. Målet är att vi även fortsättningsvis ska ha en livskraftig stad där människor vill vara och verksamheter kan utvecklas. För stormen kommer att bedarra. Det vet vi. Till dess är det viktigt att vi behåller lugnet, tar hand om varandra och tillsammans hittar olika sätt att bidra för att överbrygga situationen.

Är du hyresgäst hos Vasakronan och har frågor så kan du naturligtvis alltid vända dig till er kontaktperson. Vi har också en fantastisk Kundservice, till dem kan alla vända sig så hjälper de dig att komma i kontakt med rätt person i bolaget.

/Johanna Skogestig, vd

Är du hyresgäst och har frågor om din fastighet?
Här hittar du den mest efterfrågade informationen och även dina personliga kontaktpersoner.

Hyresgästinfo finns även som app för både iPhone och Android. Med den har du all fastighetsinformation i fickan och kan få hjälp, felanmäla eller kontakta rätt person direkt.