H&M i ny kostym

Snyggt, sobert och noga utvalt. Efter att ha haft stängt i ett halvår och gjort en total ”makeover”, har H&M nyöppnat sin butik på Svartbäcksgatan i centrala Uppsala. Mottagandet från Uppsalaborna har varit väldigt positivt.

Uppsalaborna gillar heminredning

Inför nylanseringen har H&M noga analyserat vad kunderna i Uppsala city efterfrågar. Uppsalaborna visar ett stort intresse för heminredning – därför erbjuder den nya butiken H&M Home.

– Vi testar löpande olika koncept för att fortsätta att vara relevanta för kunderna. Den här butiken är en viktig del i det. Vi har skapat en geografiskt anpassad butik både när det gäller produkter och service. Mottagandet har varit väldigt positivt, säger Anna Bergare, Business Developer på H&M.

Kläder, ”beauty” och kafé samsas i nya butiken

På tre våningsplan säljs nu ett noga utvalt sortiment. Här finns avdelningar för dam, herr, och barn, underkläder, accessoarer, skor och H&M Beauty. Vid entrén stiger man in i en boutique där det trendigaste varorna lyfts fram. Här finns också It’s Pleat, H&M:s eget kafékoncept.

– Butiken har fått en fräsch och uppdaterad inredning. Externa varumärken kompletterar vårt eget sortiment. Vi vill erbjuda en inspirerande och flexibel shoppingupplevelse där det är enkelt att röra sig mellan fysiska butiker och online. Vi erbjuder dessutom produkter som annars bara finns tillgängliga på hm.com.

H&M har i dagsläget liknande butikskoncept i köpcentret Fältöversten och i Västermalmsgallerian i Stockholm.

Här kan du läsa om H&Ms andra satsningar i Vasakronans lokaler