Smart & klart – enklare blir det inte!

Smart & klartkontor hos Vasakronan. Möblerat, en månads uppsägningstid.

Smart & klart  –  Enklare blir det inte

Smart & klart innebär ett färdigmöblerat kontor, inflyttningsklart redan i dag. Med en månads uppsägningstid har ni fullständig flexibilitet. Flytta in eller ut när det passar er bäst.

Inflyttningsklart från dag ett

Det började med ett samtal på förmiddagen. Klockan 17.00 var kontraktet påskrivet och redan nästa morgon var de nya hyresgästerna i gång och jobbade. Riktigt så dramatiska är inte alla våra uthyrningar av Smart & klart-kontor, men faktum kvarstår att det är snabbheten och enkelheten som lockar.  Allt du behöver är på plats möbler, skärmar, kaffemaskinen – ja till och med kaffemuggarna.  Eftersom kontor är vår kärnkompetens kan du vara säker på att Smart & klartkontoret  är  utformat på bästa sätt vad gäller ljus,  ljud,  luft och ergonomi. Det är bara att sätta igång och jobba.

Flexibilitet som koncept

Verksamheten kan förändras snabbt och då brukar lokalbehovet också göra det. Därför erbjuder vi Smart & klart-kontor. Allt med Smart & klart är flexibelt. Avtalet är lätt att förstå, kan signeras digitalt och framförallt anpassat för att förändringar kan ske. Smart & klart har inga långa avtalstider som låser in utan är snarare en hyresform som är skapat för att kunna följa med era utmaningar, oavsett om ni växer, behöver arbeta på andra sätt eller i tillfälliga lokaler.

Lite extra omsorg

Smart & klart handlar inte enbart om flexibilitet och snabbhet, utan även om extra omsorg. I Uppsala finns ett kontor helt utformat med återvunnen inredning, till och med porslinet är begagnat, inköpt från en nedlagd kursgård utanför stan. Klara Zenit, vår största Smart & klart  består till stor del av återbrukat material, vattenburna färger, i taket finns returglas och i mattorna återvunna fiskenät. I Garnisonen på Östermalm i Stockholm hänger en cykel på väggen direkt när man kommer in genom entrén. Det  är känslan för helhet som skapar det kompletta kontoret.

Här hittar du ett axplock av lediga Smart & klart-kontor. Vill du söka själv så gör en egen filtrering på Lediga lokaler

Våra Smart & klart-kontor är inte bara färdigmöblerade och snygga, de är framförallt funktionella och byggda med all vår samlade kontorskompetens. En månads uppsägningstid och enkla avtal är ett stor plus i kanten.

Christina Zettergren, uthyrare på Vasakronan

Nyfiken på Smart & klart?

Vi har Smart & klart-kontor på alla de orter som vi har fastigheter. Och behovet har visat sig vara stort oavsett region. Vi fortsätter att utveckla kontor så fort vi kan.

Dessutom har vi redan tänkt grönt åt er. Vi älskar hållbarhet och miljö och arbetar aktivt med att hålla nere energianvändningen i våra fastigheter och lokaler. Vi ser till att så mycket som möjligt återvinns i nya kretslopp och i våra Smart & klart-kontor är ekologiskt, återvunnet och hållbart med kvalitet en genomgående röd tråd både i inredning och i materialval.

Är du intresserad av ett Smart & klart-kontor så kontakta någon av våra uthyrare eller prata direkt med Christina Zettergren. Hon kan allt om våra bästa kontor.

Intresserad av att testa Smart & klart?
Hör av dig till Christina!

Christina Zettergren