Uthyrare Jesper Swedenborg 070-968 17 82 · 08-566 207 82
Tjänst

Smart & Klart – enklare blir det inte

Det är mycket som går fort nu. Det gör att lokalbehoven kan förändras snabbt och flexibilitet blir ett nyckelord. Det ser vi dagligen hos våra hyresgäster. Lösningen tycker vi är enkel, men smart. Hyr ett kontor som redan är färdigt. Kontakta Jesper här till vänster för att veta mer om våra Smart & Klart-lokaler.

Vi vill göra det så bekymmersfritt som möjligt för hyresgästerna. De slipper själva ta itu med den mängd praktiska frågor som en flytt innebär. Vi har fixat det som behövs.

Britt Lindqvist, utvecklingschef på Vasakronan

Det började med ett samtal på förmiddagen. Klockan 17.00 var kontraktet påskrivet och redan nästa morgon var de nya hyresgästerna i gång och jobbade. Riktigt så dramatiska är inte alla våra uthyrningar av Smart & klart-kontor, men faktum kvarstår att det är flexibiliteten som lockar. Inga krångliga avtal eller långa avtalstider. Allting är redan uppe och fungerar – inredning, möbler, IT, AV-utrustning, kaffemuggar – allt finns på plats. Det är bara att sätta igång och jobba.

Digitaliseringen driver på utvecklingen och just nu förändras hur vi använder våra arbetsplatser i grunden. Ju snabbare omvärlden rör sig, desto viktigare blir det för företag att kunna vara flexibla i de hastiga förändringarna. Kontoret måste då bli en lättrörlig resurs som är anpassningsbar.

För många är det svårt att ha lång framförhållning. Behovet av att flytta till nya lokaler kan uppstå här och nu. Vårt kontorskoncept Smart & klart handlar precis om det. Det är ett nyckelfärdigt kontor som rymmer all vår samlade kunskap om hur ett kontor utformas på bästa sätt.

Allt med Smart & klart är flexibelt. Avtalet är lätt att förstå, kan signeras digitalt och framförallt öppet för att förändringar kan ske. Smart & klart har inga långa avtalstider som låser in utan är snarare en hyresform som är skapat för att kunna följa med era utmaningar, oavsett om ni växer, behöver arbeta på andra sätt eller tillfälliga lokaler.

Smart & klart handlar inte enbart om flexibilitet och snabbhet. Alla våra Smart & klart-kontor ger vi lite extra kärlek. I Uppsala finns ett kontor som är helt utformat med återvunnen inredning, till och med porslinet är begagnat, inköpt från en nedlagd kursgård utanför stan. I Garnisonen på Östermalm i Stockholm hänger en cykel på väggen direkt när man kommer in genom entrén. I de flesta kök står kryddor färdiga att skördas som en extra smaksättning åt lunchlådan.

Komma hem-känslan skapas i de många detaljerna, har kontoret dusch så finns snygga hållare för duschkräm och allt annat som behövs i ett badrum, i köket står handkräm som kan användas efter handtvätten. Det är känslan för helhet som skapar det kompletta kontoret.

Nyfiken på Smart & klart?

Kan det verkligen vara så enkelt? Tja, vi tycker nog det och inte bara att det kan vara så, utan att det alltid borde vara så enkelt.

Vi har Smart & klart-kontor på alla de orter som vi har fastigheter. Och behovet har visat sig vara stort oavsett region. Vi fortsätter att utveckla kontor så fort vi kan. Dessutom har vi redan tänkt grönt åt er. Vi älskar hållbarhet och miljö och arbetar aktivt med att hålla nere energianvändningen i våra fastigheter och lokaler. Vi ser till att så mycket som möjligt återvinns i nya kretslopp och i våra Smart & klart-kontor är ekologiskt, återvunnet och hållbart med kvalitet en genomgående röd tråd både i inredning och i materialval.

Är du intresserad av ett Smart & klart-kontor så kontakta någon av våra uthyrare här nedan så kan de hjälpa dig på vägen.

Är du hyresgäst och har frågor om din fastighet?
Här hittar du den mest efterfrågade informationen och även dina personliga kontaktpersoner.

Hyresgästinfo finns även som app för både iPhone och Android. Med den har du all fastighetsinformation i fickan och kan få hjälp, felanmäla eller kontakta rätt person direkt.