Vasakronan hyr ut 280 kvadratmeter butik i Göteborg

2022-12-01

Det svenska träningsvarumärket aim’n fortsätter sin fysiska expansion med en nyöppning i nya större lokaler på Östra Hamngatan 35 i centrala Göteborg. I början av 2023 slår den nya butiken upp dörrarna och gör det då i en lokal belägen snett mitt emot NK, nära granne med Lundhags första brand store.

Den 8 december slår Lundhags upp dörrarna till sin första brand store och nu är det klart att de får aim’n som granne på gatan. aim’n är ett svenskt varumärke som grundades 2013 av barndomsvännerna Tekla Acs och Helen Van med målet att inspirera kvinnor världen över till en aktiv livsstil. Med ett starkt fokus på innovativa och multifunktionella plagg som kombinerar mode och funktion har aim’n blivit en marknadsledare inom träningsbranschen med försäljning i över 150 länder.

– Som fastighetsägare har vi en viktig uppgift att jobba för att stärka upplevelsen för de som rör sig i staden. Det gör vi bland annat genom att skapa rätt mix i utbudet längs ett stråk eller i ett område. Både aim’n och Lundhags är starka varumärken som kompletterar utbudet på Östra Hamngatan på ett jättefint sätt, säger Kristina Pettersson Post, chef Göteborg.

aim’ns nya butik omfattar 280 kvadratmeter och huserade tidigare BoConcept. Företaget har även fysiska butiker i Halmstad och Göteborg, i Mount Maunganui, Nya Zeeland samt en nyöppnad outlet på Quality Outlet i Barkaby utanför Stockholm. I början av 2023 öppnar aim’n även sin första permanenta butik i Stockholm och då på Kungsgatan 3.

Läs mer om Vasakronans handelserbjudande.

För mer information, vänligen kontakta:

Se alla lediga lokaler och kontor i Göteborg.

Kristina Pettersson Post
Chef Göteborg
Tel: 070–671 54 24
E-post:  kristina.pettersson.post@vasakronan.se


Rebecca Liljebladh Thorell
Kommunikationschef
Tel: 072-222 15 09
E-post:  rebecca.liljebladh-thorell@vasakronan.se

Media

Kristina Pettersson

Kristina Pettersson

Tekla Acs och Helen Van

Tekla Acs och Helen Van

aim´n

aim´n

Om Vasakronan

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd värderat till cirka 194 miljarder kronor. Inriktningen är centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i tillväxtregionerna Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Inom cityhandel är Vasakronan störst i samtliga regioner. Fastighetsbeståndet omfattar 167 fastigheter med en total area på cirka 2,4 miljoner kvadratmeter. Företaget ägs till lika delar av Första, Andra, Tredje och Fjärde AP-fonden. Läs mer på www.vasakronan.se