Vasakronan förstärker affärsutveckling och uthyrning

2023-02-16

Anna Nilsson har rekryterats till rollen som Strategiskt säljansvarig och Philip Lagelius till rollen som Uthyrningschef Stockholm.

Anna är ekonom med lång erfarenhet av försäljning, marknadsföring och service. Hon har haft en rad ledande positioner i bolag som bland annat Tele2 och NCC. Hon kommer närmast från en roll som Group Head of Sales Bonava AB. I sin nya roll blir Anna en del av Vasakronans affärsutveckling med strategiskt ansvar för att driva och utveckla bolagets helhetserbjudande gentemot nya och befintliga kunder. 

Philip har en bakgrund som fastighetsekonom och inledde sin karriär som Biträdande affärsansvarig på Vasakronan 2014. 2017 tillträdde han rollen som Affärsansvarig. Philip efterträder Jesper Swedenborg som nyligen gick in i en ny roll som Affärschef Stockholm nord.

– Det här är två rekryteringar som bidrar till att förstärka den höga ambition vi har i bolaget, att förse kunderna – både befintliga och nya – med branschens bästa helhetserbjudande. Vårt erbjudande är starkt och vi har en befäst position på marknaden men vi ser stora möjligheter att skapa ännu större värde för våra kunder, säger Bo de Besche, Chef kund och marknad.

För mer information, vänligen kontakta: .

Bo de Besche
Chef kund och marknad
Tel: 070-231 43 14
E-post: bo.debesche@vasakronan.se

 

Rebecca Liljebladh Thorell
Kommunikationschef
Tel: 072-222 15 09
E-post: rebecca.liljebladh-thorell@vasakronan.se  

Media

Anna Nilsson

Anna Nilsson

Philip Lagelius

Philip Lagelius

Bo de Besche DSF3616

Bo de Besche DSF3616

Om Vasakronan

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd värderat till cirka 188 miljarder kronor. Inriktningen är centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i tillväxtregionerna Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Inom cityhandel är Vasakronan störst i samtliga regioner. Fastighetsbeståndet omfattar 166 fastigheter med en total area på cirka 2,4 miljoner kvadratmeter. Företaget ägs till lika delar av Första, Andra, Tredje och Fjärde AP-fonden. Läs mer på www.vasakronan.se