Rebecka Hermansson ny chef transaktion

2023-03-02

Vasakronan har rekryterat Rebecka Hermansson som chef för bolagets transaktionsverksamhet.

Rebecka har en bakgrund som civilekonom från Handelshögskolan. Hon har gedigen erfarenhet av transaktionsmarknaden, bland annat som partner i Sveafastigheter, numera Brunswick Real Estate, och som Head of Real Estate Investment Sweden hos Arctic Securities. Hon kommer närmast från egen verksamhet som konsult.

Som Chef transaktion kommer Rebecka att leda Vasakronans transaktionsverksamhet samt bistå i arbetet med bolagets samtliga fastighets- och projektinvesteringar

– Intresset för rollen har varit stort och vi har träffat många bra kandidater i processen. Vi har en spännande tid framför oss och det känns bra att Rebecka nu är på plats, säger Jan-Erik Hellman, chef investeringar och projekt, Vasakronan.

Rebecka tillträder sin nya tjänst den 1 mars och hon ingår då i ledningsgruppen för enheten Investeringar och projekt. Hon tillträder sin nya tjänst den 1 mars.

För mer information, vänligen kontakta:

Jan-Erik Hellman
Chef Investeringar och projekt
Tel: 076-844 19 20
E-post:
jan-erik.hellman@vasakronan.se

Rebecca Liljebladh Thorell
Kommunikationschef
Tel: 072-222 15 09
E-post: rebecca.liljebladh-thorell@vasakronan.se

Media

Rebecka Hermansson

Rebecka Hermansson

Jan-Erik Hellman

Jan-Erik Hellman

Om Vasakronan

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd värderat till cirka 188 miljarder kronor. Inriktningen är centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i tillväxtregionerna Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Inom cityhandel är Vasakronan störst i samtliga regioner. Fastighetsbeståndet omfattar 166 fastigheter med en total area på cirka 2,4 miljoner kvadratmeter. Företaget ägs till lika delar av Första, Andra, Tredje och Fjärde AP-fonden. Läs mer på www.vasakronan.se