Ilse Jacobsen öppnar konceptbutik hos Vasakronan i Stockholm

2013-08-22

Vasakronan hyr ut en 122 kvm stor butikslokal i city till danska livsstilsvarumärket Ilse Jacobsen som på adressen Norrlandsgatan 22 öppnar sin första konceptbutik i Stockholm. Den 22 augusti slår butiken upp dörrarna till sin färgstarka värld av kläder, skor och klassiska gummistövlar.

– Vi är glada att kunna erbjuda en attraktiv lokal för Ilse Jacobsens första konceptbutik i Stockholm, säger Anna Nyberg, affärsområdeschef Vasakronan. Ilse Jacobsen är en välkänd kvalitetsaktör som bidrar oerhört väl till den butiksmix vi vill skapa i kvarteret. 

Vasakronan är störst på cityhandel i Sverige och tar stort ansvar för att driva utvecklingen av lägen, shoppinggator och stråk. Vi arbetar långsiktigt för att skapa ett intressant och spännande handelsutbud i våra fastigheter. I kvarteren runt Biblioteksgatan erbjuder vi framförallt lokaler för koncept som kompletterar de nordiska kvalitetsdesigners som redan etablerat sig här.

Danska designern Ilse Jacobsen grundade sitt företag1993 och firar därmed 20-årsjubileum i år. Butiken på Norrlandsgatan 22, som öppnar den 22 augusti, är företagets 20:e konceptbutik och den allra första i Stockholm.

Ilse Jacobsen är ett internationellt växande varumärke med konceptbutiker i många länder. Märket kännetecknas av färgstarka kläd- och skokollektioner med klassiska gummistövlar som några av storsäljarna.

För mer information, vänligen kontakta:

Anna Nyberg
Affärsområdeschef City
Mobil: 0709-681 608
E-post: anna.nyberg@vasakronan.se  

Anna Dahlin
Projektledare kommunikation
Mobil: 0761-360 565
E-post: anna.dahlin@vasakronan.se 

Dokument och länkar

Om Vasakronan

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd värderat till 86 miljarder kronor. Inriktningen är centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i tillväxtregionerna Stockholm (http://vasakronan.se/sok-lokal/stockholm), Uppsala (http://vasakronan.se/sok-lokal/uppsala), Göteborg (http://vasakronan.se/sok-lokal/goteborg), Malmö (http://vasakronan.se/sok-lokal/malmo) och Lund (http://vasakronan.se/sok-lokal/lund). Inom cityhandel är Vasakronan störst i samtliga regioner. Fastighetsbeståndet omfattar 192 fastigheter med en total area på cirka 2,6 miljoner kvadratmeter. Företaget ägs till lika delar av Första, Andra, Tredje och Fjärde AP-fonden. Läs mer på www.vasakronan.se