Bo de Besche ny regionchef Uppsala

2020-09-23

Bo, idag Affärsområdeschef Stockholm Nord, efterträder Jan-Erik Hellman, som för en tid sedan tillträdde rollen som Chef fastighetsutveckling Stockholm/Uppsala.

Bo har en bakgrund som fastighetsekonom och lång erfarenhet från Vasakronan. Först i rollen som förvaltare innan han 2010 gick in i rollen som Affärsområdeschef Stockholm Nord, bolagets näst största affärsområde. I sin nya roll som regionchef kommer Bo att ingå i Vasakronans ledningsgrupp.

– Bo har ett starkt affärsfokus, gedigen kunskap om Vasakronan och är en uppskattad chef och ledare. Han kommer att vara en tillgång både i bolagets ledningsgrupp och i den fortsatta utvecklingen av vår verksamhet i Uppsala, säger Johanna Skogestig, vd Vasakronan.

Bo tillträder sin nya tjänst den 1 november.

För mer information, vänligen kontakta:

Johanna Skogestig
Vd 
Tel: 073-068 75 17
E-post: johanna.skogestig@vasakronan.se    

Rebecca Liljebladh Thorell
Projektledare kommunikation
Tel: 072-222 15 09
E-post: rebecca.liljebladh-thorell@vasakronan.se

Dokument och länkar

Media

Bo de Besche

Bo de Besche

Fotograf: Vasakronan

Om Vasakronan

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd värderat till cirka 157 miljarder kronor. Inriktningen är centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i tillväxtregionerna Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Inom cityhandel är Vasakronan störst i samtliga regioner. Fastighetsbeståndet omfattar 174 fastigheter med en total area på cirka 2,3 miljoner kvadratmeter. Företaget ägs till lika delar av Första, Andra, Tredje och Fjärde AP-fonden. Läs mer på www.vasakronan.se