Arbeta för en bättre värd

Vi vill skapa attraktiva och hållbara lokaler i stadsmiljöer där människor trivs och företag utvecklas. För att kunna vara den bästa hyresvärden och erbjuda attraktiva och miljövänliga fastigheter måste vi ha kompetenta medarbetare.  

Vi strävar efter att erbjuda en arbetsmiljö som inspirerar och uppmuntrar till delaktighet. Målet är att medarbetarna ska vilja dela med sig av sina kunskaper, färdigheter och nätverk. På så sätt kommer medarbetarna och verksamheten hela tiden att utvecklas.

Vi tror att god hälsa bidrar till goda prestationer, vilket i sin tur bidrar till lönsamhet. Därför jobbar vi aktivt med friskvård och erbjuder motionsbidrag och hälsokontroller. Målsättningen är att våra medarbetare ska uppleva en bra balans mellan arbete och fritid.

Lediga jobb
Till vänster ser du om vi har några lediga jobb. Där kan du också lägga in ditt CV i vår databas samt lägga upp bevakning för en viss typ av tjänst.

Hur är det att jobba på Vasakronan?
Om du är nyfiken och vill veta mer kan du se filmerna ovan, läsa mer under de olika flikarna här i webbrummet eller besöka vår introduktionssida www.vasakronan.se/introduktion.

Kontakt
För mer info om att arbeta, praktisera eller skriva exjobb på Vasakronan är du välkommen att kontakta Mikaela Hammarström