Stureplan 19

Stockholm, City


 • Kontor
 • 319 m2
 • 15-23 personer
 • LEED Guld (2022)
 • Ledigt fr o m Omgående

Kontor med vy mot Stureplan

I denna ljusa och centrala sekelskifteslokal finns plats för upp till 23 kollegor och alla förutsättningar för er att skapa en kreativ arbetsplats. Med en härlig takhöjd, vackra fönster och representativa ytor kommer ni att trivas tillsammans som kollegor och med kunder. Kontoret har en blandad planlösning med rum av varierande storlek för möten, samtal och samarbeten. Det härliga pentryt med plats för många passar bra för en lunchpaus eller mingel. Här på tredje våningen bjuds ni på trevlig utsikt mot Stureplan och Kungsgatan, egen utgång till husets innergård och promenadavstånd till vattnet längs Strandvägen.

Hit är det enkelt för er och era besökare att ta sig och lika smidig blir vardagslogistiken med kommunikationer, garageplats och all service man kan tänka sig precis utanför dörren och i grannkvarteren. Lummiga Humlegården precis intill passar bra för en take away-lunch eller kanske en picknick efter jobbet.

Modern miljöcertifierad fastighet från slutet av 1800-talet mitt på attraktiva Stureplan

Fastigheten från 1890-talet nära Sturegallerian är ombyggd och miljöcertifierad med LEED. Läget mitt i city är ett område med shopping, hotell, gym och tunnelbana. Här är gångavstånd till varuhuset NK och natursköna Djurgården men även till T-centralen och Arlanda Express. Kvarteren myllrar av restauranger, kaféer och är en naturlig mötesplats både vardag som helg.

Vi längtar efter att få berätta mer – välkomna att boka en visning!

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Det här finns i närheten

 • Tåg 800 m
 • T-bana 150 m
 • Buss 50 m
 • Miljöcertifierat
 • Historia
 • Yteffektivitet

Området & fastigheten

Denna vackra fastighet har ett mycket trevligt och attraktivt läge vid Stureplan i korsningen Birger Jarlsgatan och Kungsgatan. Byggnaden från 1895 är historisk och var ursprungligen ett bostadshus som idag består av attraktiva kontors- och butikslokaler.

Miljöklassad fastighet mitt i attraktiva kvarter med service, kommunikationer och parker runt knuten

Med placering mitt på Stureplan finns bussar och tunnelbana utanför dörren eller på någon minuts promenad. För anställda med bil finns parkeringsplatser att hyra i närliggande garage. Bara några kvarter bort ligger Kungsträdgården, som under några veckor på våren badar i rosa blommor och ivriga fotografer. I kvarteren ligger Sturegallerian, flera gymkedjor och Mood Stockholm. Vill ni jogga på lunchen är en tur ut till Djurgårdens grönområden på perfekt lagom avstånd.

Fastigheten är sedan 2015 miljöcertifierad med LEED

Vi ser fram emot att få visa er denna trevliga fastighet - välkommen!

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?