Nordstadstorget 3

Göteborg, Nordstan


  • Kontor
  • 546 m2
  • 30-33 personer
  • LEED Guld (2022)
  • Ledigt fr o m Omgående

Stilsäker lokal i city

Här erbjuds 546 kvadratmeter öppen och välkomnande arbetsyta, passande för 30-33 personer. Tre mötesrum och tre samtalsrum möjliggör både formella och informella samtal. Lokalen är smakfullt inredd med varma och ljusa färger, och det inbjudande pentryt blir en naturlig samlingspunkt för gemensamma pauser. De stora fönstren skapar en behaglig arbetsmiljö med naturligt ljus, och terrassen står till förfogande för avkoppling när solen tittar fram.

Närheten till bussar, tåg och spårvagnar gör kommunikationen smidig och effektiv. Citylivet väntar bokstavligen precis utanför kontorsdörren, och det omfattande utbudet av service och handel i Nordstan skapar en dynamisk arbetsmiljö.

Kvarter med stadsliv och vardagsmotion utanför dörren
Placeringen integreras sömlöst med det omgivande kvarteret, vilket inte bara erbjuder stadsliv och lunchmöjligheter utan även möjliggör en aktiv livsstil. Gåpromenader längs Östra Hamngatan eller till Brunnsparken blir en naturlig del av den dagliga rutinen och ger möjlighet till frisk luft och rörelse. För de som föredrar cykling finns välmarkerade cykelvägar som gör det enkelt att utforska centrala Göteborg på två hjul.

Modern fastighet och engagerad hyresvärd
Välkommen till Nordstadstorget 3, er nästa arbetsplats! Här får ni inte bara ett optimalt affärsläge mitt i Göteborgs hjärta utan även en modern arbetsmiljö längs Östra Hamngatan, nära Nordstan där butiker, hotell och trevliga mötesplatser finns. Parkering finns i kvarteren för extra bekvämlighet.

Vi på Vasakronan är engagerade i att skapa trivsamma och långsiktiga arbetsmiljöer. Vi ser fram emot att välkomna er till en plats där affärer och välbefinnande går hand i hand.

Varmt välkomna att boka en visning

Skicka intresseanmälan

Kontaktperson för frågor

Christopher Lewerentz

Uthyrare 072-244 13 25 · 031-743 42 35

Det här finns i närheten

  • Garage
  • Miljöcertifierat
  • Restaurang/café

Området & fastigheten

Här får ni ett optimalt affärsläge med full närservice mitt i Göteborgs främsta kommunikationsnav. En ståtlig byggnad längs Östra Hamngatan och alldeles intill kontoret ligger inomhuscentret Nordstan som erbjuder butiker, hotell, banker, restauranger och caféer.

Välkommen!

Läs mer om vad fastigheten har att erbjuda

Läs mer om fastigheten

Skicka intresseförfrågan

Dina kontaktuppgifter

Kontaktperson för frågor

Christopher Lewerentz

Uthyrare 072-244 13 25 · 031-743 42 35

Dela sidan

Vill du tipsa eller visa någon annan lokalen?