Butikslokal i Stockholm City

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med över 170 fastigheter och en uthyrningsbar area på över två miljoner kvadratmeter. Vi äger, förvaltar och utvecklar förutom butiksfastigheter, centralt belägna kontorssfastigheter och övriga lokaler i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Det betyder att vi med största sannolikhet har en butikslokal som passar dig och din verksamhet i centrala Stockholm. Under Lediga lokaler kan du själv söka i vårt stora utbud. Eller så kontaktar du någon av våra uthyrare så hjälper dig att hitta er drömlokal. För att se vad vi har att erbjuda förutom lediga butikslokaler – se vår listning över alla lediga lokaler i Stockholm. Relaterat: kontorslokal Stockholmlediga lokaler Stockholm, lediga lokaler Östermalm, pop-up Stockholm, hyr kontor Stockholm

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Totalt har vi över 170 fastigheter och en uthyrningsbar area på över två miljoner kvadratmeter.

Det betyder att vi med största sannolikhet har en lokal som passar dig och din verksamhet. Under Lediga lokaler kan du själv söka i vårt stora utbud. Eller så kontaktar du någon av våra uthyrare så hjälper dig att hitta er drömlokal.