Butikslokal i Alviks Strand, Stockholm

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Totalt har vi knappt 170 fastigheter och en uthyrningsbar area på över två miljoner kvadratmeter. Det betyder att vi med största sannolikhet har en lokal som passar dig och din verksamhet - oavsett om du letar efter en butikslokal i Alvik eller andra delar av Stockholm. Under Lediga lokaler kan du själv söka i vårt stora utbud. Eller så kontaktar du någon av våra uthyrare så hjälper dig att hitta er drömlokal. På den här sidan finner du Vasakronans utbud av lediga butikslokaler i Alvik Strand. Se även totallistningarna med alla våra lediga lokaler i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Malmö.

Relaterat: kontorslokal Stockholmlediga lokaler Stockholm, lediga lokaler Östermalm, pop-up Stockholm, hyr kontor Stockholm

 

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Totalt har vi knappt 170 fastigheter och en uthyrningsbar area på över två miljoner kvadratmeter.

Det betyder att vi med största sannolikhet har en lokal som passar dig och din verksamhet. Under Lediga lokaler kan du själv söka i vårt stora utbud. Eller så kontaktar du någon av våra uthyrare så hjälper dig att hitta er drömlokal.