Garnisonen – inte för alla. Men kanske för er.

Här samlas de passionerade och nyfikna. De som älskar det nyskapande och kreativa. En blandning av människor och varumärken som vågar sticka ut.

Garnisonen – för de passionerade

Följ med på en rundvisning av Garnisonen – norra Europas största kontorskvarter. En stad i staden med fastigheter som sträcker sig från romantiskt sekelskifte till brutalistiskt 70-tal. Här samlas de modiga och orädda. De med gnista passion. Och de som är intresserade av en kontorsupplevelse utöver det vanliga. Om ni är en av dem, så kommer ni att trivas i Garnisonen. Välkomna!

Hitta en ledig lokal i Garnisonen

Ladda ned en presentation av Garnisonen

>10
kockar fixar lunchmaten
38
laddplatser och 900 parkeringsplatser
3
tidsepoker – ett område
5 000
nyfikna arbetar här
>200
olika företag finns på plats i Garnisonen

Garnisonen. För de produktiva.

På Garnisonen hamnar ni i ett innovativt och kreativt sammanhang med över 200 företag. En mix av alltifrån Uber, Happy Socks, Live Nation och Svenskt Tenn till Casall, Universal Music och Nestlé. Här finns all tänkbar service för en lika kreativ som effektiv arbetsdag. Matvarubutik, systembolag, post och apotek finns i fastigheten. Passa även på att få bilen eller cykeln tvättad och laddad i garaget. Mer service finns i gallerian Fältöversten, bara fem minuters promenad bort.  Där finns också tunnelbanestationen Karlaplan. Dessutom tar du dig snabbt och enkelt ut på en löparrunda eller lunchpromenad med Djurgården och Gärdet runt knuten.

Garnisonen. För de hungriga.

Kvarteret erbjuder prisbelönta matkoncept för både foodien och snabbätaren. K-märkt med bland annat stjärnkonditorn Daniel Roos i spetsen erbjuder både kvalitativa luncher och catering vid större events, allt i hållbarhetens tecken. Här hittar du även restaurangerna Combo, Panini, Café Marrakech och Favo.

Garnisonen. För de passionerade.

Ett område – tre olika tidsepoker. Fastigheterna i kvarteret sträcker sig från romantiska sekelskiftet till brutalistiskt 70-tal. Här finns en unik konstsamling med över 40 stora konstverk och installationer som bidrar till Stockholms kulturarv. Längs med pelargången mot Karlavägen finns konstverk i alla entréer, och inne på Karlavägen 100 finns olika konstverk som spänner över flera hundra år. Här syns kända konstnärer som Hertha Hillfon, Torsten Renqvist och Mats Åberg. För de särskilt intresserade anordnas konstvandringar med jämna mellanrum.

Garnisonen. För idépiraterna.

Konferera, brainstorma, heartflowa. Här finns alla förutsättningar för både det kreativa mötet och inspirations-föreläsningen. Garnisonen Konferens erbjuder en trendig, modern och originell miljö med en unik 70-talskänsla. Här finns lokaler för alla tillfällen med upp till 250 deltagare – workshops, utbildningar och mässor med högt ställda krav på teknik, miljö och service.

Här är musiken alltid närvarande. Det är en del av vardagen att kontorsgrannen drar upp decibelnivån och vartannat kontor ockuperas av stora högtalare. Vi har även förmånen att titt som tätt bjudas på intima liveframträdanden av våra fantastiska upphovspersoner.

Sanna Hähnel, Account Manager på Universal Music Publishing Group

Några av våra lediga lokaler i Garnisonen

Här kan du se flera lediga lokaler på Östermalm

Är Garnisonen är något för er?

Kontakta Jesper för en visning.

Jesper Annerstedt

Uthyrare 070-445 35 38

Se andra lägen på Östermalm

Klicka här!