Flera nyheter i Kista Streetfood Park 2019

Kista Streetfood Park i Grönlandparken är äntligen igång igen efter ett kort sommaruppehåll. Det blir ännu en säsong av god mat, dryck, kultur, sport och nöje. Parken håller öppet september ut.

Följ Kista Streetfood Park på  Instagram och Facebook ! 

Kista Streetfood Park

Kista Streetfood Park är en mötesplats mitt i hjärtat av Kista. Här kan du äta mat från världens alla hörn, dricka nymalet kaffe, delta i olika aktiviteter eller bara hänga.

Årets nyheter i Kista Streetfood Park
Nytt för säsongen 2019 är att parken får ett eget rosteri. Stadsodling, skateboard-ramp, löparträning och Food Truck Circus  är andra nyheter.

Grönlandsparkens rosteri
Kaffe rostas på plats i parken och rosteriet håller öppet 09-16. Vid utvalada tillfällen serveras här också bakverk, drycker och öl på fat.

Stadsodling och trädgårdsland
Vi tycker att grönt är skönt. Därför kommer vi, tillsammans med lokala aktörer, odla grönsaker, örter och potatis för direktbruk i matkoncepten.

Torsdagslöpning
Varje torsdag håller Löparakademin i träningspass på lunchen. Packa med joggingskorna och haka på!

Skateboardramp
Har du alltid drömt om att testa skateboard? Nu finns möjligheten då en skateboardramp ställs ut i parken. Skateboard finns att låna.

FOODTRUCK CIRCUS

Nytt för i år är att parken kommer ha olika foodtrucks varje dag. Foodtrucksen
som  serverar mat från världens alla hörn håller öppet mellan 11-13 på vardagar. Här är ett urval:

TORSDAGS-AW

Varje torsdag fram till 5 september är det after work i parken mellan 16-19. Kom dit och njut av god mat och dryck till tonerna av DJ Soca Dennis musik.

Vi ses där!