Stureplan – en lyxig mötesplats för alla

Exklusiva Stureplan är en av de mest centrala och kända platserna i Stockholm. Här finns den ikoniska symbolen Svampen, en historisk plats där människor alltid har mötts.

Stureplan lever dygnet runt

Stureplan representerar lyx, flärd och uteliv. Här spenderar besökarna gärna pengar på exklusiv shopping i Sturegallerian, eller i butiker som Peak Performance, Tommy Hilfiger, Mulberry, Rörstrands och Iittalas Flagship Store.

Det är också en plats för att umgås och synas. Dygnet runt är det fullt av liv. Populära restauranger är Sturehof, East och Riche. Mer shopping och fler restauranger finns i närheten, bland annat på Biblioteksgatan och Birger Jarlsgatan.

Men Stureplan är mer än lyx och flärd. Det är också en träffpunkt för alla. Under den historiska Svampen har människor i decennier stämt möte. Svampen, som ursprungligen byggdes som regnskydd, har i dag blivit en ikonisk symbol.

Ps. Kolla gärna in vårt nya popup-koncept Open Spot som erbjuder mötesplatser i absolut bästa läge. Bara att öppna upp och bjuda in till din värld.

Många som kommer hit är upplevelsesugna. De vill strosa runt, shoppa och ta del av utelivet. Det är en plats där man spenderar mycket tid.

Silvia Neveris, affärsansvarig handel

Vill du veta mer om handelsdestinationen Stockholm och vad vi kan erbjuda där?
Kontakta oss!

Mikaela Murray

Affärsansvarig handel 072-968 19 11