Hög puls mitt i city

Malmskillnadsgatan är på väg att förvandlas till ett av Stockholms mesta matstråk. Här finns något för alla under dygnets alla timmar. Välj själv. Frukost on the go, affärslunch, aw eller en riktigt god middag. Välj mellan att flanera på gatan, slå dig ner på soltrappan eller komma närmare stjärnorna på en av takterrasserna.

Välkommen till Malmskillnadsgatan – Stockholms nya matscen

Malmskillnadsgatan har tidigare upplevts som lite dyster och ogästvänlig. Nu förvandlas stråket till en plats som kommer att locka alla som trivs med att vara mitt i pulsen. Både de tusentals som jobbar i kvarteret, stockholmare och turister. Gatan i sig fylls med spännande matkoncept, men vi har även tittat uppåt. Högst uppe på taket med utsikt ända till Mariannelund finns både restaurang, bar och takterrass.

Nya Malmskillnadsgatan är en del av Sergelstan och den nya soltrappan som leder ner mot Sergels torg gör det enkelt och smidigt att röra sig i kvarteren. Det skapar liv, rörelse och helt nya flöden av människor.

Gatan blir ett riktigt matmecka med en stor variation av restauranger och kaféer som är öppna från tidig morgon till sen kväll. I korsningen Malmskillnadsgatan och Mäster Samuelsgatan har internationella restaurangen Jacqueline’s slagit upp portarna. I hörnet mittemot hittar du ChiOi, Stockholms vassaste vietnames. Uppe på taket, närmare bestämt våning 18, hittar du det prisbelönta stjärnskottet Spesso med sitt gudomliga italienska kök. Mitt på Malmskillnadsgatan har det populära mackkonceptet Scandwich etablerat sin första Stockholms krog. I paviljongen med första parkett mot Sergels torg finns nu Röda huset med nytänkande mat och cocktailbar.

En matgata med ett brett utbud av restauranger och kaféer som rimmar väl med Sergelstans vision om folkliv, alltid. Här ska alla känna sig välkomna.

Charlotta de Jong, affärsansvarig handel

Vill du veta mer om handelsdestinationen Stockholm och vad vi kan erbjuda där?
Kontakta mig!